הילד מסרב לישון בלילה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הילד מסרב לישון בלילה
    מני
    29/01/2008

שלום רב,
    אנו הורים לילדה בת 6 (גן חובה) וילד בן 3 וחצי שנים.
    כיום הם ישנים באותו חדר במיטה שנפתחת לשתיים.לאחרונה הילד מסרב ללכת לישון עם הגיע
    שעת השינה,הוא מתחיל לכעוס ושום דבר אינו מצליח להרגיע אותו .ניסינו לתת לו לישון בסלון
    (בעבר היה נרדם בסלון) אך גם זה כבר לא עובד.אנו מנסים לשכב לידו במיטתו ב"משמרות" אך ללא
    הועיל , משום מה הילד אינו עייף ואפילו לא מנסה להירדם וזאת למרות שבגן הוא כבר לא ישן צהריים .העניין מאוד מטריד אותנו ואנו אובדי עצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הילד מסרב לישון בלילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרבן שינה

שרון באומל
    31/01/2008

שלום מני
    אני מציעה להתחיל לעשות סדר בשנת הלילה, כיוון שילד בגיל זה זקוק לשינה. אני מציעה לעשות טקס שינה ברור ומוגדר, וגם מאוד נעים... אני מציעה לומר לו משהו בנוסח: "מהיום, אנחנו הולכים להתקלח, ולאחר מכן אוכלים ארוחת ערב. אחרי זה אנחנו רואים תכנית אחת בטלויזיה סיפור, צחצוח וכו' (או כל סידור אחר שמתאים). לאחר מכן אתה הולך לישון במיטה לכל הלילה. לאחר הסבר זה, אני מציעה לדעת שהוא ינסה לבדוק אם אתם עומדים בכך. אני מציעה לא לתת לישון בסלון, כי זו פריצת גבולות לגביו. עמדו באופ עקבי במילתכם, גם אם בוכה וצורח. זה יעבור תוך מספר ימים.
    אם לא, אולי כדאי להיוועץ במעבדת שינה.
    בברכה,
    שרון באומל
    פסיכולוגית קלינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו