מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הילד מסרב לישון בלילהמני29/01/2008
שלום רב,
אנו הורים לילדה בת 6 (גן חובה) וילד בן 3 וחצי שנים.
כיום הם ישנים באותו חדר במיטה שנפתחת לשתיים.לאחרונה הילד מסרב ללכת לישון עם הגיע
שעת השינה,הוא מתחיל לכעוס ושום דבר אינו מצליח להרגיע אותו .ניסינו לתת לו לישון בסלון
(בעבר היה נרדם בסלון) אך גם זה כבר לא עובד.אנו מנסים לשכב לידו במיטתו ב"משמרות" אך ללא
הועיל , משום מה הילד אינו עייף ואפילו לא מנסה להירדם וזאת למרות שבגן הוא כבר לא ישן צהריים .העניין מאוד מטריד אותנו ואנו אובדי עצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרבן שינה
שרון באומל31/01/2008שלום מני
אני מציעה להתחיל לעשות סדר בשנת הלילה, כיוון שילד בגיל זה זקוק לשינה. אני מציעה לעשות טקס שינה ברור ומוגדר, וגם מאוד נעים... אני מציעה לומר לו משהו בנוסח: "מהיום, אנחנו הולכים להתקלח, ולאחר מכן אוכלים ארוחת ערב. אחרי זה אנחנו רואים תכנית אחת בטלויזיה סיפור, צחצוח וכו' (או כל סידור אחר שמתאים). לאחר מכן אתה הולך לישון במיטה לכל הלילה. לאחר הסבר זה, אני מציעה לדעת שהוא ינסה לבדוק אם אתם עומדים בכך. אני מציעה לא לתת לישון בסלון, כי זו פריצת גבולות לגביו. עמדו באופ עקבי במילתכם, גם אם בוכה וצורח. זה יעבור תוך מספר ימים.
אם לא, אולי כדאי להיוועץ במעבדת שינה.
בברכה,
שרון באומל
פסיכולוגית קלינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)