מצוקה אמהית בבקשה עזרה!!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מצוקה אמהית בבקשה עזרה!!!
    גל
    28/11/2011

יש לי שני ילדים הגדול בן 5 ועשרה חודשים והקטן בן 3. יש לי שאלה על כל ילד:
    1. בני הגדול בשנה שעברה היה ילד מאוד חברותי ופופולארי בגן ולא היו איתו בעיות ההיפך תמיד החמיאו לי על כך שהוא חכם מאוד ומשתתף. בשנה שעברה הוצאתי אותו מהגן באחת וחצי. השנה הוא עבר לחטיבה צעירה יש לו קבוצה לא קטנה של ילדים משנה שעברה שעדיין איתו בגן. הוא נשאר בצהרון השנה. לפני כחודש פנתה אליי הגננת ואמרה לי שהוא משקר המון ואינו מודה באמת אפילו כשילדים אחרים ראו אותו עושה משהו שהוא טוען שלא עשה. היו גם מקרים שהיה ברשותו חפץ ששיך לילד אחר והוא טען שאני קניתי לו. גם בבית שמתי לב שהוא משקר המון ואני כועסת עליו על כך. ניסיתי גם לדבר איתו ולראות מה עובר עליו. אני ממש אובדת עצות לגביו כי הוא ילד ממש טוב ואני מרגישה שהלכתי לאיבוד ואינני יודעת איך להתמודד עם המצב. אם אפשר איזושהי הכוונה.
    2. את בני הצעיר גמלתי מטיטולים לפני שלושה חודשים וזאת לאחר שחמותי מאוד לחצה עליי, ולמרות שהרגשתי שהילד איננו בשל לכך. היום 3 חודשים אחרי, הוא עדיין עושה במכנסיים כל יום (נדיר מאוד אם הוא מצליח יום שלם מבלי לפספס) לפעמים אף פעמיים-שלוש ביום. אני די בבעיה כי אני מרגישה שעשיתי טעות ושהייתי צריכה ללכת עם ההרגשה שלי ולא לגמול אותו אך זה כבר מאוחר מדי. השאלה אם אני יכולה להחזיר אותו לטיטול ולתת לו זמן שזה יבוא ממנו או שיש דרך אחרת לעזור לו? (דרך אגב בלילה הוא עוד עם טיטול)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצוקה אמהית בבקשה עזרה!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצוקה אמהית בבקשה עזרה!!! - תגובה

סמדר ריינר
    28/11/2011

שלום גל,
    שקרים בגיל 5 הם חלק משלב התפתחותי, כך שלא צריך להיבהל מזה יותר מדי. סביר להניח שזה יעבור.
    לגבי בנך השני, זה בסדר גמור להחסיר אותו לטיטול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו