מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפול רגשי נדרששני28/11/2011
בני בן 9.5 מגיב בצורה היסטרית ולא פרופורציונלית למצבים.הוא נכנס לחרדות וכן גורם ללחצים בבית ביני לבינו וביני לבין בעלי.הוא לא מקשיב , עושה כל דבר בקצב שלו מבלי להתחשב באחרים ואינו מוכן ללמוד.אני מרגישה שכל יום שעובר ואני נמצאת במחיצתו הוא מוציא את הרע שבי ואני מורידה לו את הבטחון.לי באופן אישי ממש לא כיף לשהות בסביבתו.
אני יודעת כבר מנסיון העבר שהוא זקוק לטיפול רגשי אך איני יודעת למי לפנות על מנת לתת מענה לצורך זה.נא עזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול רגשי נדרש - תגובה
ליאת גרוס28/11/2011שלום שני
כל מטפל מאמין מאד בגישה שלו ולכן יפנה אותך לטיפול בסגנון שהוא מאמין בו. אני יכולה רק לכתוב את דעתי שגיבשתי לאחר שנים של נסיון .
אני מאמינה כי הטיפול הכי יעיל מתחיל קודם בעבודה אינטנסיבית עם ההורים. לא כי אתם הגורם לבעיה אלא כי אתם הגורם שהכי משפיע על חיוו ויש לכם הכי הרבה כח לעזור לו . בנוסף עדיף לא לשים עליו את הזרקור כ"בעייתי וזקוק לטיפול". חשובה המעורבות שלכם. את עצמך אומרת שהקשר שלך איתו נפגע. עבודה טיפולית על מה קורה בקשר בינכם תוך הבנה על מה עובר עליו ועלייך בקשר הזה, תעשה לו טוב. אין סיבה שלא.
הייתי פונה לפסיכולג/ית בעל ראייה מערכתית כזו ומתחילה את העבודה במפגשים אתכם. בהמשך ורק אם יהיה עוד צורך, הייתי משלבת גם אותו.
מה דעתך על גישה זו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול רגשי
שני29/11/2011תודה על התייחסותך.אבקש להדגיש כי בעלי מתנגד לכל מעורבות מבחוץ ולכן אני נמצאת במצוקה.ניסיתי לטפל בעצמי על מנת לעזור לבני אך ללא הועיל ככל שעבר הזמן העימותים עימו והויכוחים הפכו להיות אף יותר סוערים.הגעתי למצב שבו אני מרגישה שאחרי שהורידו לי לגמרי את הבטחון ביכולת שלי לתפקד כאמא טובה אני מורידה גם לו את הבטחון ווזה משהו שאיני רוצה.אני באמת לא יודעת איך להתמודד עם ההתנהגות שלו ואני חשה אבודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול רגשי - תגובה
ליאת גרוס30/11/2011נשמע שאת באמת מתמודדת עם הרבה קשיים מול הרבה חזיתות. אני בטוחה שאת עושה כל מה שביכולתך מה שהופך אותך אוטומטית לאמא טובה אך אנושית.זה התפקיד הכי קשה שיש בחיים והוא לא מגיע עם הוראות הפעלה. אני מבינה שכבר ניסית הרבה וזה בטח מתסכל שהמצב עדיין קשה ושבעלך לא משתף פעולה. העובדה שאת כותבת כאן מעידה שיש לך עוד כוח ואת ממהרת להרים ידיים. יופי.
אולי תנסי לגייס את בעלך על מנת לעזור לך. תגידי שאת זקוקה לנוכחותו כדי שזה יעזור לך לשפר את אימהותך. הסבירי לו שלבד ניסית ואת זקוקה לעזרה מבחוץ וגם לעזרה שלו במקביל. בתקווה שכך יהיה מוכן להתחיל תהליך. ..
יש סיכוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)