ארוחות בוקר בגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ארוחות בוקר בגן
    גילי
    01/12/2011

בוקר טוב,

אודה לטיפלכם המסור, בני בן 5 וארבעה חודשים גן חובה חטיבה צעירה

לפני כשבוע לאחר שאכל ארוחת בוקר בגן הקיא ושיחק לסירוגין רגיל בשעה 12:00 באותו יום הגננת התקשרה שהוא מתלונן על כאבי בטן כמובן שבאנו לקחת אותו. כאשר לקחנו אותו הוא התנהג ושיחק כרגיל . לא היה חום או כל תופעה אחרת. למחרת המקרה חזר על עצמו הסייעת התקשרה ואמרה שמתלונן על כאבי בטן במהלך הארוחה ביקשתי ממנה שאיצור איתה קשר לאחר כחצי שעה ונראה איך הוא מתנהג ואכן הכל עבר כשורה. למחרת ניגשתי לדבר עם הגננת על התופעה המוזרה והיא אמרה לי שהיא דיברה איתו והוא לא רצה לאכול ארוחת בוקר ואז הבטן כואבת לו. כאשר דיברתי עם הגננת היא מסרה לי שהיא דורשת מהם לאכול ארוחת בוקר , לבני אני מציעה מגוון רחב של דברים והוא לא מעוניין איך עלי לפתור את העניין ולא להפוך את זה לנושא מרכזי?

תודה רבה
    גילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארוחות בוקר בגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהמשל לשאלה

גילי
    01/12/2011

שלום
    אודה לכם באם תוכלו לסייע

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשל לשאלה - תגובה

סמדר ריינר
    02/12/2011

שלום גילי,
    קודם כל ולפני שפונים לפן הפסיכולוגי כדאי לשלול פן רפואי. אם לילד כאבה הבטן והוא הקיא בגן אולי כדאי לקחת אותו לרופא?
    אם אכן תישלל בעיה רפואית, אני הייתי ממליצה לא להכריח לאכול, אבל זה צריך היות בשיתוף עם הגננת, ואם יש צורך אז גם לערב את פסיכולוגית הגן.
    כמו כן, אם הילד אוכל בבית אבל לא בגן יכול להיות שהוא קולט או חושב שהוא קולט מסר סמוי ממך שהאוכל של אמא הכי טוב, ("בבית אני מציעה לו מגוון של דברים" האם את מתכוונת שהאוכל בגן לא מספיק מגוון? לא יודעים להתמודד עם הבן שלך ורק את יודעת? אני כמובן לא קובעת שזה העניין רק מציעה לך כיוונים לחשיבה). יכול להיות שהבן מגייס אותך באופן כזה לטפל בו גם כשהוא בגן, ואם זה אכן כך אז בודאי שכדאי להניח לנושא, ולא לעסוק בו יותר מדי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו