שינה בגיל 6 שבועות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שינה בגיל 6 שבועות
    מוטרדת משינה
    30/01/2008

שלום רב,

אני מאוד מבובלת עם הקטע של ההירדמות ויש המון תיאוריות. חלק אומרות שמה שארגיל אותו עכשיו זה מה שיהיה (הלוחשת לתינוקות) ויש לי חברה בקורס שאמרו לה שעד גיל חצי שנה אין הרגלים.

אני מצדי להרדים אותו במנשא ולהעביר למיטה, זה חוסך הרבה צרחות, אבל יש בעיה של מה יקרה אם לא אהיה או נושא ההשתעבדות שאין לך רגע למקלחת, פיפי וכו''...

בנתיים בלילות בעלי מרדים אותו במיטה והוא בוכה כאילו מבתרים אותו ואני בוכה בסלון. נורא קשה לי, אבל אני רואה למחרת שהוא נרדם במיטה שלו. אבל אז אני שמה אותו במנשא בשביל הכיף שלי ושלו - הוא נרדם ואני חוששת שאני יוצרת רגרסיה ובלבול.

מה עושים???
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינה בגיל 6 שבועות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה בגיל 6 שבועות

שרון באומל
    31/01/2008

שלום לך
    בגיל 6 שבועות אין לילד את הכלים הקוגנטיביים ללמוד הרגלים. אני מסכימה עם חברתך שעד גיל חצי שנה לערך (גם תלוי בילד...) אין טעם בהקניית הרגלי שינה, כי הם לא באמת יכולים ללמוד אותם. ילד בגיל 6 שבועות זקוק לחום גוף וקרבה, ואני מציעה לתת אותם באופן עקבי. כשיגיע הגיל (ואת תרגישי זאת גם בעצמך...) תוכלי להקנות לו הרגלים אלו.
    בברכה,
    שרון באומל
    פסיכולוגית קלינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לשינה תינוק בין 6 שבועות

מיכל
    31/01/2008

שלום רב!
    אני אמא לתינוקת בת 5 חודשים שעדיין מיתעוררת כל שעתיים מהרגע שנירדמה
    ומתחילה את יומה בין 5-6 בבוקר. היא ישנה איתי במיטה למרות שאני יודעת שזה "אסור " ויש חברות שהורגות אותי על כך. היו ימים ארוכים שחיפשתי תשובות ועזרה לגבי השינה, והיו ימים שהרגשתי כי נכשלתי על כל חברה שבאה וסיפרה על שיגרת יומה ועל השעות שהיא מתחילה ליצבור בלילה.
    אך אחרי 5 חודשים עצתי לך כזו : קודם כל עשי מה שמתאים וניראה לך אבל רק לך
    זיכרי כי כל תינוק הוא יחיד ומיוחד ותינוקך אינו כמו האחר,( בהיתנהגות, בקצב הגדילה , בd.n.a שלו,והוא מיוחד בימיוחד כי הוא שלך ומהיום הראשון הוא נולד שלך לבית שלך ,לקצב שלך, ולא לבית אחר)וטוב שכך. זיכרי שהוא רק בין 6 שבועות וגם הוא מיסתגל לחיים חדשים, זיכרי שגם לך וגם לו מגיע הזמן של הפינוק, והאהבה, וההיכרות שהיא רק שלכם ( כמובן בתנאי שזה מתאים לך ונעים לך)
    תלכי רק לפי ליבך ורצונך בסופו של יום לטוב /ולקשה זהו תינוקך ואלו הם חייך שלך אני בעד וממליצה אפילו לקרא, ולישאול ולקבל כמה שיותר ידע מכל מקור שהוא אבל תדעי לסנן ולקחת רק את מה שמתאים לך ועם הרבה סבלנות ואהבה בסוף הכל ישתלם והכי חשוב יסתדר אז בהצלחה והרבה ימים של למידה וכיף מעוד אמא לומדת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה

מוטרדת משינה
    01/02/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו