קושי חברתי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קושי חברתי
    דלית
    02/12/2011

שלום לכן,

הבת שלי בת שמונה בכיתה ב'. היום היא סיפרה לי שיש חבורה של ילדות דווקא מכיתה א' שכאשר היא מתקרבת לאזור שלהן או יוצא שהן נפגשות , הן אומרות לה לעוף מכאן ומדברות אליה במילים לא יפות ואף מקללות. שאלתי מה את עושה? והיא אמרה אני רצה משם . האם זו דרך נכונה להתמודד מולן? אציין, כי לבתי יש קשיים ביצירת קשרים חברתיים ,אני מנסה הכל למשל אני דואגת להזמין חברים הביתה והם כמובן מגיעים ברצון רב אך מסתבר שבבית הספר היא משחקת לבד. יוצא מצב שאנו מתאמצים מביאים חברים גם לפעמים על חשבון הזמן הפנוי שלנו על מנת שתהיה לה חברה בבית הספר אך הם באים אלינו להעביר את זמנם ובבית הספר שוב היא משחקת לבד. שוחחתי בבית הספר עם המורהש הבטיחה לנסות לסייע אך כבר תקופה ששום דבר לא קורה ולא הייתי סומכת עליה בעניין.

מה אנו כהורים יכולים לעשות כדי לסייע לה? מחוץ לבית הספר יש לה חברים שהם לא מבית הספר.

אשמח לקבל הכוונה.

תודה רבה
    אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי חברתי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי חברתי - תגובה

ד''ר שירי שדה שרביט
    08/12/2011

דלית שלום,
    נשמע שהבת שלך לא כ"כ מוצאת את עצמה מבחינה חברתית בבית הספר, ומתקשה לקשור קשרים חברתיים טובים שיאפשרו לה להרגיש אהובה ומוגנת במהלך שהותה בבית הספר.
    קשה לדעת דרך מה שכתבת, מה עומד בבסיס ההתנהגות הזו. מומלץ לפנות לפיכך ליועצת ו/או לפסיכולוגית בית הספר, כדי לנסות להבין מה גורם לקושי החברתי, וכמו כן לתכנן התערבות של המערכת במצב. נראה לי שאתם עשיתם כמיטב יכולתכם כהורים בשעות הפנאי לסייע לה, ואל תוותרו על המחויבות של המערכת לטפל בכך.
    בהצלחה,
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו