שינה אצל ילד בן שנה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שינה אצל ילד בן שנה
    הילה
    04/12/2011

שלום ובוקר טוב,
    הבן שלי בעוד כ-שבועיים יהיה בן שנה. בתחילת דרכו הלילית, היה נרדם לבד במיטתו משום מה ואני אפילו לא זוכרת מדוע חודשים רבים זה כבר לא כך או שהוא נרדם עם הבקבוק בפה או ממש אחרי האוכל דקה על הידיים והוא כבר ישן.
    הבעיה מתחילה בהתעוררות, בעבר היה מתעורר מספר פעמים למוצץ או למים ונרדם מייד. אך חל שינוי שמתעורר למוצץ נניח ונרדם מיד אחרי חצי דקה שוב מתעורר בבכי, נותנת מיים ושוב מתעורר מלטפת ושוב מתעורר (ניסיתי גם בקבוק- זה לא מרעב.) וככה הלאה...בסופו של דבר יום אחד לקחתי אותו בלילה שכזה אלי למיטה ומאז לא היתה כל בעיה. כעת כל לילה מתחיל את הלילה במיטתו ואז בשלב כלשהו בלילה מתעורר ונעמד במיטה. אני מרימה ולוקחת למיטה שלנו וכך ישנים יחד עד הבוקר. (כבר בדרך לחדר שלי הוא נרדם...)
    מה אני יכולה לעשות במצב כזה? האם צריך לעבוד על כך שישן במיטתו...יש לציין שהצעד שעשיתי נבע בעייפות ועצלנות לעמוד לידו בלילות וכך זה יותר קל (אומרת גלויות) ...
    מה אתן ממליצות? האם יש שיטה כלשהי...?
    תודה מראש, הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינה אצל ילד בן שנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה אצל ילד בן שנה - תגובה

נעמה סבג שמש
    05/12/2011

שלום הילה,

את מתארת פה השתלשלות עניינים אשר ברור לך בהחלט ממה היא נבעה.
    אם העניין באמת מטריד אותך ותרצי להפסיק את ההתנהלות, תצטרכי לקבל
    החלטה אמיתית ולהיות מאד עקבית.
    תתחילי שינוי כזה ביום חמישי, כך שיהיו לך יומיים בהן אינך קמה לעבודה בבקר.
    באותם לילות- תצטרכי להכיל אותו רגשית, ללטף, להרים ולהרגיע על הידיים ואפילו לשים עליו יד עד שהוא נרדם.
    השלב הראשוני הוא לא לקחתו למיטתך.
    משם תתחילי.

בהצלחה!
    נעמה סבג שמש, בעלת רשת ומכללת עידן ההורות.
    יועצת שינה ומנחת הורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו