בכי ללא סיבה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בכי ללא סיבה
    ליאת
    05/12/2011

בתי בת שנתיים וחצי , יש נושא שמאוד מטריד אותי ואת בעלי, כל פעם שהילדה מתעוררת או משנת בוקר או משנת צהריים ישר מתחיל קטסרופה של בכי, אבל בכי שאי אפשר להרגיע אותה, וזה מלווה בעצבים מצידה, לפעמים אני רוצה לדלג על שנת צהריים כי לילה אי אפשר רק לא להיתקל בסיטואציה הזאת , כי זה ממש מוציא אותי ואת בעלי מהכלים.( היא הולכת לישון עם חיבוק ונשיקה ואני רואה שמרוח לה חיוך ענק על הפנים אבל הכל משתנה מהרגע שהיא מתעוררת)לפעמים לוקח לי שעה להרגיע אותה , ולא נראה לי שזה קשור לסיוטים .
    יש דרך לעזור לה ? כי רוב החיבוקים והקרבה שלי נהדפים מצידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בכי ללא סיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילגתם עלי

ליאת
    06/12/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים ????

ליאת
    08/12/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכי ללא סיבה - תגובה

ד''ר שירי שדה שרביט
    08/12/2011

ליאת שלום,
    ראשית - צר לי שחיכית לתשובה, צוות נשות המקצוע שמשיבות עושות זאת בזמנן הפרטי לתועלת הציבור ולעתים יש גם לנו אילוצי זמן.
    לגבי בתך - במידה והבכי באמת מתרחש בכל קימה, כדאי לבדוק את הדבר גם גופנית ולהתייעץ עם רופא הילדים שלכם. כמו כן, כדאי לבדוק האם היא אכן ישנה מספיק במהלך היום והלילה, ושהתגובות הללו לא מעידות פשוט על עייפות. במידה ובעיה רפואית נשללה - אז נוכל להסתכל על הנושא בעיניים יותר "התנהגותיות". כלומר, לבדוק את האפשרות שההתנהגויות הללו של בתך הן חלק מתהליך ההתנגדות והתקפי הזעם שמאפיינים את גיל שנתיים - ואז הצבת גבולות עשויה מאוד לסייע לכם - להסביר לילדה שאתם מצפים ממנה להירגע, ותתנו לה להיות בחדר או במיטה עוד מספר דקות עד שהיא תוכל להתחיל את היום בחיוך ובאווירה טובה. ולהקפיד לא להיסחף עמה למערבולת בה אתם משכנעים אותה לקום, מציעים לה "פיצויים" שונים על ההתעוררות וכדומה.
    שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו