מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בני בן 3 מעדיף תמיד רק את אבאיאיר06/12/2011
אבא יעשה לי אמבטיה ואבא ילביש אותי פיג'מה ולגן ,אבא יקח אותי לגן, אבא יעזור לי בשירותים לפיפי וקקי ואבא ואבא ואבא, כאשר אמא מציע את עמצה לעשות משהו במקומי הוא ישר כועס ורוטן ואומר לה "אני לא חבר שלך"... כמעט כל לילה הוא מתעורר באמצע הליליה ובא לאבא יש לי פיפי תעזור לי ואם הוא עושה לבד אז זה אבא תכסה אותי ככה שאין מצב שאני לא צריך לקום ושוב פעם זה רק אבא אבא אבא אף פעם לא אמא, בלילות האחרונים הוא פתאום רוצה לישון אצלנו במיטה אחרי הפיפי ולא לחזור למיטה שלנו דבר שגורר ויכוחים באמצע הלילה.
כאשר האמא באה לגן לקחת אותו הבייתה הוא פשוט יושב ולא בא אפילו לתת לה חיבוק וכאשר אני מגיע הוא רץ אלי עם חיבוק ונשיקה.
מה ניתן לעשות כדי שיגרום לו להתקרב יותר לאמא, כאשר אני לא בבית הם מסתדרים יפה מאד משחקים, מציירים פאזלים וכדו', אבל אם היא תבקש מימנו לעשות אמבטיה כאשר אני לא בבית הוא פשוט יסרב עם הרטינות הקבועות שלו וכמובן יוסיף את המשפט "אני לא חבר שלך" וזה לא שאני עושה משהו שונה מאישתי באמבטיה שהוא תמיד מעדיף אותי כמו שהוא אומר "היום אבא".
אם יש עצה או משהו שניתן לעשות תעזרו לנו בבקשה.
תודה מראש לכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבת שלי זה עבר ברגע שנולד לה אח...
מיטל06/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל תודה לך.
יאיר07/12/2011האמת אישתי בהריון ואמורה ללדת באזור פסח אני מקווה שזה יפתור את הבעיה.
דרך אגב אני לא חושב שיש קשר בין ההריון לבין הריחוק שלו מימנה זה התחיל הרבה לפני,עדיין אשמח לשמוע מהפסיכולוגים בפורום את דעתם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)