שלום רב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שלום רב
    ליאת
    06/12/2011

אני אמא ל-2 ילדים מקסימים כשהבכור בן 5 ילד עם שיתוק מוחין קשה מאד וילדה בת שלוש וחצי בריאה. אוטוטו אמא לילדה נוספת. (בע"ה)

בתקופה האחרונה הבתש לי פתאום מתנהגת שונה...בכי נודניקית צרחות ..כל דבר לא בא לה..הבקרים איתה בד"כ מאד קשים..היא רוצה רק חצאית לגן...וכו'.

שאלתי:
    האם היא עוברת איזשהו תהליך שמתאים לגיל שלה וזה יעבור או שהיא באמת מרגישה שהיא חיה אולי עם ילד חריג והיא לבד (כרגע)? אולי ההריון משפיע עליה?

חייבת לציין שהיא מקבלת המון תשומת לב בייחוד ממני והיא מאד קשורה אלי...אבל קשה לי להעניק לה כל מה שהיא מבקשת כי יש לי גם הילד שזקוק להמון עזרה.

קשה לי נורא...אני בוכה המון כי אני ממש מיואשת.

מה עושים???

המון תודה ובריאות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לציין...

ליאת
    06/12/2011

היא נכנסה השנה לגן עירייה למרות שבגן הגננת אומרת שהיא מקסימה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני עברתי משהו דומה עם הבת שלי..

דורית
    06/12/2011

אומנם אין לי ילד עם מוגבלות כזו קשה (שיהיה בריא), אבל גם הבן הבכור שלי חייב המוווווון תשומת לב, יש לו חוסר וויסות תחושתי, שמשתלב עם ילד שהוא פיזית חזק מאד!!! הרבה מעל הממוצע. בכל מקרה
    הבת שלי היום בת 4.5, ואני רוצה להרגיע אותך שזה שלב שעובר.
    גם אצלי הוא התחיל בגיל 3.5, זה משבר גיל ארבע, אבל לרוב מגיע כבר חצי שנה קודם. צרחות ובכי בלתי פוסק, בלי קשר לכלום - אני הגדרתי את זה - "בכי של צומי"
    שלב הדווקא, או כמו שאת הגדרת אותו "כל דבר לא בא לה"
    ואפילו עניין החצאית, רק שאצלי זה התבטא במכנסיים צמודים בלבד (טייצ) ואם יש תחרה למטה... התמזל מזלי והבוקר עובר בשלום.
    הפתרונות שייעצו לי הם, לתת לה המון נראות (שרואים אותה), המון להבין את מצבה ("אני יודעת שקשה לך" ו"אני מבינה את מצבך" ולהראות לה שאת יודעת שקשה לה - גם מבחינת ההריון, גם מבחינת האח שדורש המון תשומת לב), המון תשבחות... המון מהכל... אין ברירה בשלב הזה....
    אם את שואלת אותי, תחושת ה"בדד" כאן, היא גם שלנו, כי ידינו קצרה מלהושיע
    במשברים כאלה. רק המון המון הבנה ("בדד" - חחח מזכיר לי את הפרסומת של דביר)
    אבל ברצינות, ברגע שתתני לה את הנראות,תחושת הבדד הן שלך והן שלה יעלמו לאט לאט יחזור הבטחון והמשבר יהיה מאחוריכן (דרך אגב,לגביי הבגדים בבוקר - השיטה הידועה של "להכין את הבגדים בערב", ואפילו שהיא תבחר אותם.... עובדת!!!)
    בקיצור המון המון סבלנות - זה יעבור ולא תהיו בודדות יותר :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו