מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מעבר דירהטל07/12/2011
אני חייבת לשתף בהתלבטות קשה שאני עוברת בימים אילו .
יש לי שני ילדים בני 5.5 ו3.5 שנים , בחודש הבא אנחנו עוברים דירה מעיר אחת לעיר אחרת ששתיהן סמוכות במרחק 10 דק' אחת מהשנייה .
אני מתחבטת בשאלה האם להעביר גן באמצע שנה או להשאיר ולהעביר שנה הבאה
שמהמשמעות של זה שהגדול בן 5.5 יתחיל כיתה א' בעיר חדשה ללא חברים .
מצד שני הילד הגדול שלי לא מוכן לשמוע כלל וכלל על מעבר גן עכשיו . דווקא השנה הוא פורח חברתית בגן שהוא נמצא בו וכנראה גם הוא מרגיש את זה .
מה כדאי ? איך אדע אדע מה יותר טוב בשבילו ?
יש לציין שלמרות שהמעבר הוא לטובה ולשדרוג של הדירה פתאום גם אני חשה קושי לעבור מעיר שאני חיה בה 7 שנים לעיר חדשה ללא מכרים וחברים .
אשמח לעצות ודעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר דירה - תגובה
סמדר ריינר08/12/2011שלום טל,
אני לא ממליצה להעביר באמצע השנה אף אחד מהילדים. לקראת הכניסה לכיתה א' בשנה הבאה, עוד בקייץ, לערוך הכרויות עם ילדים חדשים מהשכונה שמיועדים לכיתה א', להזמין אותם הבייתה דרך ההורים ולדאוג במידת האפשר שלא יגיע לכיתה א' בלי להכיר אף אחד לגמרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
טל08/12/2011תודה רבה על המענה המהיר .
זה מחזק את דעתי !
האם היית ממליצה לי להעביר אותו לחוגים בעיר החדשה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
סמדר ריינר08/12/2011שלום טל,
לא הייתי ממליצה על שום שינוי באמצע השנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)