מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אתגרי אבהות אחרי גירושין.דולפין מרושע10/12/2011
שלום.
אני נמצא בתהליך ארוך ומיגע של גירושין שלא מרצון שלה...
מבחינה משפטית הכל בסדר בינתיים.
יש שתי ילדות מקסימות.
בת 6 ובת 3
כשיצאתי לדירה שלי יצרתי אוירה ביתית כל הכל - חדר ילדים וכו'
הם ישנות אצלי גם באמצע שבוע ולא רק כל סוף שבוע שני כמו שמקובל.
אני מקלח אותם עושה שיעורי בית. עושה צמות וקיקיות וכו' קונה בגדים מתמצא בצבאים שכל אחת מהן אוהבת או לאו.
עם הקטנה יש לי יחסים נהדרים . היא תמיד שמחה להישאר אצלי ואפילו לא רוצה לעזוב.
היא מרגישה בבית.
אבל המצב יחסים עם ילדתי הגדולה (בת 6) מבשרים עתיד לא כל כך ורוד.
לא שהיא הייתה קלה לפני זה אבל זה נהיה יותר ויותר קשה.
קודם כל היא אומרת כל פעם בצורה ברורה שהיא לא אוהבת אותי
שצריך לשים אותי בכלא שצריך להרוג אותי וכל מיני דברים קשים מאוד.
היא גם אומרת אותו דבר על אחותה הקטנה.
היא גם אומרת שהיא רוצה להשאר עם אמא ואת השניה צריך לזרוק לפח או להשאיר אותה אצלי. אני חושב שהיא לא ממש מתכוונת לזה. אמא שלה נהגה להתיח בי כל מיני דברי רעים בלי סיבה בדיוק כך כי בא לה וזהו. אחרי כמה שנים לא היה לי יותר כח לסבול את זה.
על כל ניסיון לדבר עם ביתי היא סותמת את האיזניים וצעוקת. היא מציקה נוראה לאחותה הקטנה. אני חושב שזה יותר קורה בנוכחות שלי ולא של אמה. לצערי אין תקשורת ביני לבין פרודתי (שוב, מרצונה)
עד הלום הבלגתי אבל עכשיו אני מתחיל לריב אתה על כל חוצפה שהיא אומרת.
לצערי אמא בדיוק אותו אופי לכן נפרדתי ממנה.
אני מנסה בכל כוחי לנסות לרכך את התכונה שלה. אבל אני חושב שזה ירחיק אותה ממני בסוף. מצד שני איני חושב שאני רק צריך להיות חבר שלה ולא לקחת אחריות על החינוך שלה אחרת היא תצאה מפונקת ואנוכית.
לפני חודשיים אמה ניסתה להסית אותה נגדי בכל מיני דברים אבל אחרי שיחה עם עובדת סיציאלית ואיומים משפטיים היא הפסיקה (לפחות איני שומע מבנותיי שאני גנב ורמאי :)
אני לא יודע האם אני עושה דברים נכונים. ס''ה אני לא מושלם גם וגם לי יש מגרעות.
אני חושב שאני צריך הדרכה פעם בכמה זמן כי אני די בודד ואין לי עם מי להתיעץ ואני בטח עושה טעויות
אשמח לקבל המלצה. (אבל לא יקרה מדי כי גירושין זה עסק יקר :))
דול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתגרי אבהות אחרי גירושין. - תגובה
סמדר ריינר11/12/2011שלום לך,
אתה יכול לפנות מרפאה ציבורית של משרד הבריאות באיזור מגוריך או לפנות למטפל שעובד עם קופת החולים אליה אתה שייך במחיר מסובסד.
אתה יכול לקבל מידע באתר משרד הבריאות או באתר של קופת החולים שלך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)