בית ספר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בית ספר
    אמא
    11/12/2011

שלום רב, ביתי בת החמש נמצאת בגן חובה בתוך בית ספר,לפני כשנה לימדתי שם (יצאתי לחופשת לידה), וביתי לא הייתה שם כשלימדתי . כעת אני מתלבטת האם לחזור וללמד שם כאשר היא נמצאת שם ותאלץ לראות אותי כל יום מלמדת ילדים אחרים,אציין כי אותה יהיה אסור לי ללמד, ויהיו מצבים שאכנס לקחת כיתה מהמתחם שלה(מדובר בחטיבה צעירה)והיא תראה אותי לוקחת את הכיתה או כיתת גן אחרת.אני ממש מתלבטת האם זה לטובתה או לא, ויש לה עוד שני אחים שבעוד שנתיים יגיעו גם כן לאותו בית הספר, מבחינת מקום עבודה יש לי עוד אופציות אז זה לא השיקול, אלא רק אם זה לטובתה או לא....אשמח לעזרה,תודה ,אמא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בית ספר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בית ספר

אמא
    12/12/2011

דילגתם עליי אשמח לתגובה,תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בית ספר - תגובה

סמדר ריינר
    13/12/2011

שלום לך,
    אני לא חושבת שיש בעיה שתלמדי בואתו בית ספר שבו בתך לומדת. ברור שיהיו רגעים שתהיה קנאה, אבל גם יהיו רגעים שהיא תחוש גאווה ו"תשוויץ" באמא שלה, ובכל אופן זה לא נראה לי כל כך דרמטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו