טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב הנני אמא לילדה בת שנתיים וחצי .הצלחתי לגמול את ילדתי בגיל שנה ושמונה חודשים גמילה מלאה .הילדה הייתה הולכת לשירותים לבדה כל פעם שהיה לה צורך כלשהו . לפני כחצי שנה הכנסתי את הילדה לגן,ולפתע החלה הנסיגה הילדה חזרה להרטיב במכנסיים גם בלילה וגם במהלך היום . לאחר בדיקתי עם הגננת הובהר לי שכנראה הילדה חזרה לעשות את צרכיה במכנסיים ,כנראה משום שהיא עוברת תהליך חיקוי של הילדים בגן שרובם עדין לא גמולים . אנא,הנחי אותי מה עלי לעשות האם כדאי להחזיר אותה לטיטולים ולגמול מחדש ,להתעלם ? אודה לתשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הבת שלך מאוד קטנה. מאוד. אני הייתי מחכה. נותנת לה זמן להסתגל לגן החדש , מדי פעם מציעה לה להשתמש בסיר:"אני יודעת שכשתרצי תעשי בסיר" וזהו. כשילדים מזהים שנושא הגמילה נורא חשוב להורים - מתחילות הצרות. ביננו, מה זה משנה מתי היא תיגמל. לצבא היא לא תתתגייס עם טיטול.... תני לה את הזמן בשילוב עם האמון שלך בה ותראי שזה יסתדר בהצלחה ענת זפרני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד