בעיות חברתיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות חברתיות
    לילך
    12/12/2011

לילד שלי יש ADHD. בנוסף גם הורים גרושים (שנתיים).הוא בכיתה ג', ומשנה לשנה הוא פחות ופחות נפגש עם חברים.פעם הוא היה מוצף בחברים.היום, הוא לא ניפגש עם אף חבר אחה"צ.הוא בצהרון עד כמעט חמש, ונאמר לי כי כל היום הוא משחק עם כולם וכולם אוהבים אותו.אבל אחה"צ ובחופשים אין לו רצון, וגם אין ילדים אחרים שמבקשים להיפגש איתו אחה"צ.הוא גם לא מוזמן לרוב ימי ההולדת המצומצמים.אני לא יודעת מה לעשות.האם לטפל במצב כזה או לתת לזמן לחלוף כמו שהיועצת אמרה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות חברתיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות חברתיות - תגובה

סמדר ריינר
    14/12/2011

שלום לילך,
    כדי להחליט איך להתייחס למצב הזה חשוב קודם כל להבין מהיכן זה נובע והאם זה מפריע לבן שלך. נסי לשוחח איתו ולהבין מדוע אינו רוצהלפגוש חברים, האם משהו קשה לו, האם הוא חושש ממשהו, מתבייש ממשהו, מדוע הוא לא נהנה מחברים כמו פעם וכו'. אם זה משהו שבכלל לא מפריע לו, הייתי מניחה לזה. יכול להיות שהוא עייף אחרי יום שלם שהוא בפעילות ועם ילדים, עד חמש בערב, אולי גם אין סיבה שהוא ימשיך לפגוש ילדים גם אחר כך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו