בכיינות יתר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בכיינות יתר
    רוית
    12/12/2011

הבת שלי בת 7 ילדה רגישה ומאוד קשובה לצרכי הסביבה ואף מזדהה עם חבר שקורה לו משהו זה ממש נוגע לה אישית. הבעיה העיקרית אצלה שהיא בוכה מכל דבר . למשל אם בבית הספר קורה משהו והיא רוצה לספר לי על כך היא מתחילה מיד להוציא דמעות קורעות לב ולספר את אשר אירע. לא משנה כמה אני מסבירה לה שאין צורך לבכות ושאני מקשיבה גם בלי שהיא תבכה , זה פשוט ללא שליטה שלה. הבנתי גם שבבית הספר היא מרבה לבכות כאשר דבר לא מסתדרים לה או שהמורה כועסת מסיבה כזו או אחרת . כמה שאני מנסה לשדר לה בטחון אני די מרחמת עליה כי נראה לי שהיא סובלת מאוד. מה אוכל לעשות על מנת לסייע לה?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בכיינות יתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בכיינות יתר

רוית
    19/12/2011

טרם קיבלתי תשובה מ12.12. אודה להתייחסותכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכיינות

רוית
    20/12/2011

האם ישנה סיבה מדוע אינכם עונים?

במידה וכן אודה לעדכון על מנת שלא אקפיץ את השאלה
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכיינות - תגובה

סמדר ריינר
    21/12/2011

שלום לך,
    קודם כל חשוב ללמד ואתה דרכי התמודדות אחרים, בהתאם לסיטואציה. איך עוד לדעתך אפשר להגיב, לענות, לספר למורה, לעבור לפעילות אחרת וכו'. דבר שני, חשוב מאוד לא לעשות עניין מהבכי שלה, ולתת לו להרגע, כי ייתכן והבכי מזכה אותה בהמון תשומת לב ואז אין לה אינטרנס לחדול מההתנהגות הזו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו