טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הבן שלי בן 6 ו-11 חודשים בכיתה א', בכיתה אין בעיות לימודיות, קורא שוטף, מבצע מטלות לימודיות, זריז, אבל מפטפט כל הזמן בלי הפסקה, כיצד אוכל לעזור לו להפסיק, דיברתי איתו וגם המחנכת, מסבירים לו שהפטפוטים יקשו עליו להתרכז בשיעור אבל הוא כנראה לא שולט על זה כי כל יום הפטפוט חוזר על עצמו למרות שאני כל בוקר מזכירה לו להתאפק ולחכות עם הפטפוטים והשיחות להפסקות. מה אני יכולה לעשות כדי להקל עליו.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום צביה, נסי לדבר עם המחנכת על תכנית חיזוקים חיוביים. על כל שיעור/יום /הוא לא מפטפט או מפטפט פחות, יוכל לקבל מדבקה אוחיזוק חיובי אחר כלשהו. שימו לב שאין מקום לחיזוקים "שליליים" בתכנית כזו. כלומר אם הוא כן מפטפט לא לתת מדבקה שחורה נניח, וגם לא לעשות מזה עניין יותר למעט להעיר לו בקצרה ובענייניות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד