יעוץ כמה אפשר לסמוך על ילד בן 3.5

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יעוץ כמה אפשר לסמוך על ילד בן 3.5
    סופיה
    16/12/2011

שלום
    הבן שי בן 3.5 הולך לאביו לפעמים בשבוע אנחנו גרושים ,האבא חי עם האמא המבוגרת.
    הבן חזר השבוע ואמר לי:אבא מרביץ לי.........התקשרתי לשאול את אביו שאמר שלא.....כשנפרדו כשהחזיר אותו אם המון נשיקות אהבה וחיבוקים....
    האבא דיבר עם הילד ושאל אותו למה אתה אומר שאבא מרביץ והבן שלי אמר:בכאילו אמרתי......................דמיון לא דמיון

היום הבן שלי היה אצל אימי ואבי היה שם בוא רב עם האחיין השני ,והגרוש שלי הרים את בני ונתן לו כמה מכות בטוסיק,אמא שלי היתה המומה ואמרה לו "מדוע אתה מרביץ לו?...זה אומנם לא היה כואב אבל עדין הרמת יד...
    כשאמא שלי סיפרה לי התקשרתי לגרוש שלי מיידית..שאמר שנתן לו מכה קטנה בטוסיק,כשבעצם זה היה כמה קטנות בטוסיק....ושוב ביקש את בני לטלפון ושוב שאל אותו "אבא הרביץ לך?....והבן שלי ענה:לא סיפרתי כלום".........התשובה של לא סיפרתי כלום קצת מחשידה אותי........
    גם ששואלים אותו איך היה אצל אבא התשובה כזו בלחץ:הכל בסדר...........
    דוגמא ששואלים את הגרוש שלי איך אתה מחזיר אותו ?,הוא בדרך לאוטובוס ואומר במונית....סתם שקרים קטנים....
    האופי של בגרוש שלי מבלבל מאד הוא הכי סימפטי בעולם.....ובשניות משנה את עורו.
    הוא מאד אוהב את הילד.
    אך בזמן האחרון שהוא מוציא את הילד מהגן מה שלא קורה לא אצלי ולא אצל אימי שמוציאה אותו מהגן,אצלו הוא נירדם כבר בדרך מהגן אליו הביתה....אני שואלתא ת עצמי אולי זה סוג של בריחה של בני.......אולי לא טוב לא שהוא לוקח אותו לאימו המבוגרת,שידוע לי שהם רבים בצורה קולנית ומכוערת.....מה עלי לעשות...
    אולי בדברי בני יש אמת....?????
    התשובה של:לא סיפרתי כלום קצת הכניסה אותי לדאגה
    מבקשת הדרכה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ כמה אפשר לסמוך על ילד בן 3.5 - תגובה

סמדר ריינר
    18/12/2011

שלום סופיה,
    בעיני זה לא משנה אם יש בדברים אמת או לא, אם יש לך חשד שמשהו לא בסדר זה מספיק. אין לך כלים לבדוק זאת בעצמך וכדאי שתפני לרווחה עם הסיפור שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו