טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני אמא לילדה בת 10.5 בכיתה ה אני רואה כבר מעל חודש שהילדה שלי חוזרת אחרי מה שאנחנו מדברים מילים או משפטים ואומרת את זה עוד פעם לפעמים אומרת כמה פעמים . למי אני צריכה לפנות או להתייעץ הציונם שלה בתקופה האחרונה ירדו קצת האם זה יכול להיות מזה
לטפולכם תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, זה ל אנשמע לי קשור לציונים. גם לא פרטת איך זה בדיוק קורה, האם היא עושה את זה כסוג של משחק, לעג, זה משהו רצוני, או בלתי נשלט? אם אתם מתרשמים שזה משהו בלתי נשלט או שנובע ממצוקה שלה, כדאי לפנות לפסיכיאטר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד