מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרהלנה19/12/2011
שלום
אנו זוג נשוי +ילדה בת 10 אנו עומדים לפני גירושים ,כרגע אנו במצב שנפרדנו בעלי שכר דירה ועבר לגור בה.
הילדה לפעמים כועסת עלינו שאנו מתגרשים אני יודעת שזה טבעי ,העניין הוא שאני רציתי לנסות שלום בית גם למען הילדה ובעלי לא רצה . האם אני צריכה לספר לילדה שאני רציתי שלום בית ואבא לא רצה כיוון שהיא מאוד כועסת עלי ולא מגיע לי אני ניסיתי לעשות הכל על מנת שיהייה לנו טוב. או שלעזוב זאת כך כמו שאמרתי לה בהתחלה שאמא ואבא החליטו להתגרש כיוון שהם לא מסתדרים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד.....
לנה19/12/2011נ.ב.
חשוב לי להדגיש שבעצם הוא זה שככ רצה לעזוב ובעצם לא מגיע לי כל הכעס מכיוון הילדה למה שהוא לא יקבל את הכעס הזה הוא ורק הוא??
לא יודעת מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד..... - תגובה
סמדר ריינר09/01/2012שלום רוזי,
אין כאן מגיע ולא מגיע. את אמא של הילדה ואת צריכה לחשוב עליה ולא על עצמך. כרגע החשיבה שלך מרוכזת בעצמך ובך שלא מגיע לך הכעס שלה. אבל האמת היא שילדים כועסים על ההורים ולא משנה מי אשם בכלל. חשוב למען הילדה שלא תערבי אותה בכלל בנסיבות הגירושין, זה מידע שלא מתאים לגיל שלה ואין לה איך לעכל אותו. הוא עלול להשפיע על תפיסתה את יחסי גברים ונשים בצורה שתזיק לה בהתפתחות ובנסיונות שלה למצוא בן זוג שתגדל, היא עלולה לגדול ילדה שתופשת גברים כרעים ונוטשים ונשים כקורבניות ומסכנות, ואת עצמה כדומה לאמא שלא הייתה אשה מספיק אטרקטיבית ולכן אבא לא אהב אותה מספיק ועזב. גם את זה לא היית רוצה, נכון?
לכן כדאי שתספגי קצת כעס, ולא תנסי להעביר אותו לכיוון שבעלך, זה בדיוק המקרים שבהם עדיף להיות חכמה ולא צודקת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)