מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התקפי זעםקרן19/12/2011
היי שלום
אני שואלת שאלה מאוד נקודתית גם מאנשי מקצוע פה בפורום וגם מאנשים שיקראו ויתנו לי רעיונות
יש לי ילד בן 7.5 מקסים , חכם , רגיש, יפה באמת כל מה שאמא תבקש היתי באספת הורים נמסתי מהרמת המחמאות,
אבל הוא מקבל לעיתים רחוקות עכשיו זה גם החמיר להתקפי זעם , וזה מתבטא ולזרוק כיסאות במועדונית ולקלל , לדבר בצורה הכי מכוערת, להרביץ לילדים אחרים , בגלל שאיזה שטות שקרה לו בבית ספר או במועדונית (זה מקום אחרי בית ספר שהילדים שם אוכלים, מכנים שעורי בית, ומשחקים) עד שההורים מגיעים בארבע,
עברתי גירושים לפני שנה וחצי ואני יכולה לקשר אבל רוצה לעזור,
שהילד לא נמצא בהתקפה הוא מדבר על זה ואומר שקשה לו לשלוט על זה והוא מבין מה הוא עושה , ומבטיח שהוא ישתלט על זה ולא מצליח!
איך אפשר לעזור לילד שזה קורה .בבית אני מנסה לחבק נותנת לו להרגע בצד (זה לא קורה בבית הרבה)
במועדונית אני חסרת אונים מה אפשר ? איזה טיפול אפשר להציע לי כדי שאוכל לקבל כלים?
אשמח לקבל תשובות ועזרה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקפי זעם - תגובה
סמדר ריינר20/12/2011שלום קרן,
אפשר לנסות ללמד אותו לספור עד 10 לפני שהוא מגיב. או לנשום נשימות כדי להרגע. אפשר לדבר איתו על מה פוגע בו. למה זה כל כך פוגע בו, ולהציע לו דרכים אחרות להתמודד עם הפגיעה, למשל איך הוא יכול לענות בצורה רגועה, מה כדאי לו להגיד. להסביר לו שהילד השני עושה לפעמים דברים לא נעימים אבל לזה לא קשור אליו, ולא אומר עליו שום דבר, ולכן אולי לפעמים הוא נפגע במקומות שלא צריך או מהדברים הלא נכונים (תלוי בסיטואציה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)