איך מרגיעים מריבות בין אחים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך מרגיעים מריבות בין אחים
    גליה
    20/12/2011

שלום
    יש לי ילדה בת 6 וילד בן 4 הילד רוב הזמן מציק לה כל דבר שהיא נוגעת הוא לוקח לה ממש מציק לה והיא כל הזמן בורחת ממנו ומתכופפת שלא יתן לה מכה ממש פחדת ממנו . הוא ילד לא אלים או משהו אפשר להגיד שהוא ילד ממש טוב כניראה שרק איתה הוא ככה הגננת והסייעת אומרות לי שהוא ילד מקסים מאוד בגן ולא מאמינות שככה הוא עושה בבית בלגן מה עושים איך "מרגיעים אותו" ? אני לא אוהבת להעניש ולצעוק רק תדריכי אותי ואני אעשה את מה שתאמרי לי

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מרגיעים מריבות בין אחים - תגובה

סמדר ריינר
    21/12/2011

שלום גליה,
    מריבות בין אחים הן דבר טבעי ובדרך ההמלצה היא לא להתערב בהן. אם בכל זאת את מרגישה שזה משהו חריג אצלכם, ואת במאת מתרשמת שתמיד זה בא מהכיוון של הבן הגדול, כדאי לחשבו האם הוא נורא מקנא באחות. אולי כדאי להקדשי לכל אחד מהילדים זמן איכות ללא השני, ולחשוב האם יש דברים שבהם הוא מרגיש מקופח לעומתה. זה לא אומר שאתם אוהבים אותו פחות, אבל אולי ממנו דורשים יותר כי הוא הגדול, והיא מקבלת קצת יותר פינוק כי הקטנה, ויש בזה אכן משהו לא פייר מבחינתו, אם נחשוב על זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו