מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חזרה מהגן ופספוסיםנלה25/12/2011
שלום,
הבן שלי בן 4 וקצת, החל ללכת לגן מגיל שנה ומאז ומתמיד היה בוכה או מצוברח כשהוא חזר מהגן ותמיד הייתי מחקבת אותו ומנמת אותו בין חצי שה לשעה עד שהיה חוזר לעצמו. די התרגלתי וחשבתי שכשהוא יתבגר קצת יהיה לו קל יותר אך לאחרונה זה כבר די מציק, כי הוא פשוט בוכה ורוטן מכל דבר בלי שום סיבה משמעותית וזה כבר ממש מעייף אז החלטתי לומר לו שאם הוא רוצה לבכות הוא יכול אך, בחדר שלו, שהוא לא בעונש אך אני לא מבינה מה הוא רוצה ואם הוא רוצה להיות בשקט עם עצמו או לבכות זה בסדר אך קשה לי עם הבכי הזה שנמשך ונמשך. אז אחרי יום יומיים זה השתפר והוא בורכה הרבה פחות השאלה אם זה היה נכון? פשוט התעייפתי מזה כבר וכל דבר שאני מציעהלא עוזר. הבת שלי לעומת זאת בת שנתיים וזה לא קורה לה..
דבר נוסף, הוא נגמל בגיל שנתיים וקצת וזה היה ממש קל כי זה בא ממנו וברגע שהחליט גם כמעט ולא היו לו פספןסים. שמתי לב משנה שעברה - זה מספיק לעיתים שהוא מלכלך את התחתון בקקי, הוא לא עושה ממש על עצמו אבל קצת ואז הולך לשירותים. זה בד"כ קורה כשהוא רואה תוכנית או עסוק במשהו ואני רואה את החוסר נוחות ומבקשת ממנו ללכת אבל אני לא מבינה את זה, למה הוא לא הולך בזמן, איך להגיב ומה נראית לכם הסיבה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה מהגן ופספוסים - תגובה
סמדר ריינר25/12/2011שלום נלה,
בעיני זה נכון מאוד שהפסקת לחבק אותו, ונתת לו לבכות, עובדה שזה עובד. לגבי הנושא של הקקי, זה נראה לי קשור מאוד לקשר ההדוק מאוד שהיה ביניכם עד עכשיו. לי זה נשמע שככל שתרפי מהילד ותתני לו להסתדר לבד, כמו שהיה הבכי, זה יכול להיות יעיל גם עם הקקי. תניחי לזה, אל תבקשי ממנו ללכת לשירותים, ותני לו להסתדר עם עצמו. אם אתם עדיין מודאגת, כדאי לפנות להדרכת הורים מסודרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)