ילדתי עברה טראומה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום
 
  • ילדתי עברה טראומה
    נינה
    25/12/2011

    שלום
    יש לי ילדה בת 13 , לפני חודש ימים הייתי בביקור אצל ההורים שלי , במהלך הביקור היא אמרה לי שהיא לא מרגישה טוב , לקחנו אותה הביתה בדרך התחיל הדופק שלה להשתולל , מיד פנינו לטיפול נמרץ ושם הזמינו כרדיולוג ילדים שהובהל מבית חולים רמב"ם במטוס , כל האווירה היתה מבהילה חשבתי שהילדה שלי כבר מתה , וכנראה שהיא גם חשבה שהיא הולכת למות . אחרי בדיקות ושבוע ימים בבית חולים קבעו הרופאים שהילדה בריאה ושהפרעות בקצב הלב שלה לא מוסברים , הם אמרו שאולי זה היה כתוצאה מקבלת מחזור .
    כשחזרנו הביתה הילדה הסתגרה בתוך חדרה , וסירבה לצאת , והתחילה להופיע אצלה התקפי פחד וחרדה במהלכם היא צועקת הלב שלי דופק מהר אני הולכת למות . לקחנו את הילדה לפסיכולוגית ילדים . והיא רשמה תרופה מודיאל וסרוקסט . אני לא אוהבת שהילדה תיקח תרופות אני מפחדת שהיא תפתח התמכרות לתרופה . איך אני יכולה לעזור לה לצאת מהמצב ?
    אנא עזרו לי?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדתי עברה טראומה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • ילדתי עברה טראומה - תגובה

    סמדר ריינר
    26/12/2011

    שלום נינה,
    אתם יכולים לפנות לקבלת טיפול פסיכולוגי, רצוי אצל פסיכולוג או פסיכותרפסיט שעובד בשילוב ביופידבק.זה ו טיפול קצר יחסית, (כ-12 מפגשים) ויעיל מאוד בטיפול בהתקפי חרדה.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו