מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החלפת גןאלה27/12/2011
שלום לכולם!
ביתי כיום בת שנה ושלושה חודשים הולכת לגן פרטי מגיל 7 חודשים,
לאחרונה אני מאוד לא מרוצה מהתנהלות כמה דברים בגן ובעיקר ממנהלת הגן - הכל ניראה מאוד סודי ואף פעם לא חד משמעי ממה שמתרחש במשך היום לבת שלי בגן, אני אף פעם לא מקבלת תשובה חד משמעית על מה הילדה אכלה ומתי, כמה זמן היא ישנה ובמה היא מיתעסקת במשך היום בגן, אם אני מפתיעה לקחת את ביתי בחצי שעה מוקדם יותר הגננות נותנות לי לחכות 20 דקות בחוץ בטענה שהיא עוד "לא מוכנה". כל פעם שאני רואה את הגננת הראשית היא תמיד אוחזת את הנכד שלה בידיים ועושה הרושם שהיא מטפלת רק בו..במסיבת חנוכה שהייתה לאחרונה הישתתפו רק הילדים הגדולים וביגלל שהבת שלי בגיל גבולי היתבקשתי לאסוף אותה לפני שמתחילה מסיבת החנוכה של הגדולים ואציין שלקטנים לא נעשתה שום מסיבה, פניתי לגננת אישית וביקשתי שביתי תישתתף וקיבלתי בתוקף תשובה שלילית,
אציין שהבת שלי ניראת מטופחת, שבעה ומאושרת, היא אוהבת ללכת לגגנות בבוקר ולא ניראה שום סימני סבל אצל ביתי.
אני מאוד מיתלבטת אם להוציא אותה מהגן הנוכחי שלה ביגלל שאני כאמא לא מיסתדרת איתו.
מפחיד אותי שאני יעשה נזק לביתי ויעביר אותה טראומה אולי מיותרת.
אנא עיזרו לי, האם אני מגזימה בחששות שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו בבקשה
אלה28/12/2011תענו בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגתם עלי, תענו לי בבקשה
אלה29/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה תודה שאתם עונים...
אלה02/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתעלמות הפורום
אלה03/01/2012אני לא מבינה, יש שאלות שאתם מחליטים להיתעלם מהם?? איזה מין פורום אתם מנהלים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)