טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, יש לי ילדה בת 7 והיא חסרת ביטחון ברמות מטורפות. היא כל הזמן צמודה עליי(אמא)כשאנחנו בבית ורוצה אותי בכל משחק. יש לה גם אח בן 2 והם גם משחקים יחד אבל היא מפחדת מהמון דברים. למשל אח שלה נחבל באצבע היא נכנסה להיסטריה ולא יכולנו לעצור אותה מהבכי היא אמרה שהיא לא מסוגלת לראות אותו סובל. ילדה נורא רגישה. זאת בת בכורה ומקבלת המון אהבה מצד כולם הורים סבים וסבתות. איך אפשר להתגבר על הפחדים הללו ולתת לה יותר ביטחון? אולי חוג מסויים או סדנא אשמח לתשובה מהירה. אני אציין שהיא ילדה מאוד חברותית ויש לה המון חברות שאוהבות אותה ושהיא נפגשת איתן. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, אתם מוזמנים לעיין בעמודת שאלות נפוצות בתשובה העוסקת בפחדים אצל ילדים. אם אתם עדיין לא מצליחים להתמודד רצוי לפנות לאיש מקצוע, פסיכולוג ופסיכותרפיסט שעובד עם ילדים לטיפול בילדה שיכלול גם הדרכת הורים. זה לא משהו שחוג יפתור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד