גמילה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גמילה
    סמדר
    02/01/2012

שלום ותודה מראש...

הבת שלי בת 2.5, לא גמולה, עד היום הייתה עסוקה רק במשחק של "אני רוצה לשירותים, הולכת לסיר, יושבת אך לא עושה כלום", אנחנו זרמנו עם המשחק ולא עשינו מזה עניין, לא נושא שדובר בבית וכו'. מאוד עודדנו אותה כילדה בוגרת ועצמאית בתחומים אחרים.
    כעת היא מבקשת לעיתים לעשות פיפי בסיר, הולכת לסיר, אכן עושה ואף שופכת לאסלה את הפיפי. אנחנו מעודדים ! אך שוב, לא דוחפים שכל תעשה תמיד. יש פעמים שהיא עושה בטיטול ויש פעמים שהיא מבקשת.
    העניין הוא שאני ממש ימים לפני לידה... כך שאני לא בטוחה שתהליך זה מתאים כעת...
    ומצד שני אני לא רוצה "לפספס" את המועד בו היא מוכנה לגמילה ולהעביר לה מסר כפול
    מה עושים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה - תגובה

ד''ר שירי שדה שרביט
    03/01/2012

יעל שלום,
    לפני לידה לא רצוי להתחיל בתהליך של גמילה - לא רק שצפויה רגרסיה בתפקוד של הבת שלך, אלא גם שממילא את לא תהיי פנויה לעזור לה עם ההתנהלות (במיוחד אם צפויים זמנים בהם תהיי עם שני הילדים לבד) כיוון שתהיי עם התינוק/ת. לאחר כחודשיים אחרי הלידה, אפשר לחשוב ולבדוק אם הגמילה מתאימה לילדה כפי שתהיה באותה העת.
    בהצלחה ולידה קלה,
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו