גירושי הורים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גירושי הורים
    יאנה
    03/01/2012

שלום רב,
    אני אמא לשלושה ילדים חן בת 8 עם תסמונת דאון, שליו בן 7 וורד בת שנתיים, לפני זמן מה התגרשתי והיום יש לי בן זוג חדש מזה כמה חודשים, הילדים שלי עדיין לא מכירים אותו ואנחנו רוצים לשנות את המצב הנתון השאלה איך כדאי לעשות את זה בצורה נכונה כדי לנסות לא לפגוע בילדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירושי הורים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירושי הורים - תגובה

סמדר ריינר
    05/01/2012

שלום יאנה,
    חשוב להיות כנים וישירים, להגיד את האמת, שהוא בן הזוג החדש שלך. חשוב להרגיל אותם אליו בהדרגה, בהתחלה לביקור קצר, ולאט לאט להאריך את משך הבילויים המשותפים, לא מייד לעבור ללינת לילה אצלך או לסוף שבוע שלם. בכל מקרה הילדים יגיבו בכל מיני דרכים, יכול להיות בהחלט שחלק מהם או כולם בתקופות שונות לא יהיו מרוצים, ירגישו שהוא גוזל מהם תשומת לב שלך, או שזו בגידה באבא שלהם. זה טבעי, את לא אמורה להתרגש מזה, כן חשוב להיות קשובה אליהם ולהשתדל להעניק להםן את תשומת הלב לה היו רגילים קודם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו