ילדה בת 11

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 11
    נוי
    06/01/2012

שלום

הילדה שלי בת 11 ואף פעם לא אהבה במיוחד חיבוקים ונשיקות. למרות שאנחנו כהורים כל הזמן מחבקים אותה ומנשקים אותה , אבל תמיד היא מסתייגת "עושה טובה שמחזירה אהבה" , אני חייבת לציין שגם ביני לבין בעלי יש חיבוקים, ז"א שהיא תמיד רואה בבית את האהבה גם כלפי הילדה הקטנה שלנו (בת 8) שלעומת הגדולה מאוד אוהבת את הנשיקות והחיבוקים ויוזמת זאת הרבה.

ובטח ובטח שהיא לא יוזמת את האהבה, וגם לא ב"מילים".
    אנחנו יודעים ובטוחים שהיא אוהבת אותנו , אבל מאוד מפריע לנו שהיא לא מראה התחושות שלה, וזה תמיד היה מאז שהיא קטנה , ואני מרגישה שככל שהיא גודלת הבעיה גוברת.
    יכול להיות שזה גיל ההתבגרות, אבל בכל זאת ראיתי את הבעיה הזו מאז שהיא קטנה.

אשמח לקבל תגובות כי באמת אנחנו לא יודעים מה לעשות עם זה.

תודה ושבת שלום

נוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת 11

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 11 - תגובה

סמדר ריינר
    08/01/2012

שלום נוי,
    נשאלת השאלה מדוע אתם חשים צורך לעשות עם זה משהו? יכול להיות שכבר נוצר מצב שהיא מרגישה שנוצר עליה לחץ בעניין הזה ולכן ההתנגדות שלה רק הולכת וגוברת. חשוב שתנסו להבין שלכל אחד יש צורך שונה במגע ובאהבה, ותנסו לכבד את זה. יכול להיות שאם פשוט תכבדו את זה ותנסו לא לצפות ממנה למה שהיא לא, יהיה לה יותר קל ואז זה יבוא ממנה. או שלא, וגםזה בסדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו