דמיון מפותח אצל ילדה בת שנתיים וחצי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דמיון מפותח אצל ילדה בת שנתיים וחצי
    אורית
    06/01/2012

בתי בת שנתיים וחצי והיא איתי בבית לא הולכת לגן , מבחירה בלבד , כייף לנו מאוד ביחד , היא בעלת דמיון מאוד עשיר , היא אוהבת לשחק בכאילו וזה משעשע אותי , היא נוסעת אם האוטו שלה בגינה לעבודה ואח"כ הולכת לעשות קניות ומביאה לי את המצרכים ומספרת לי מה היא קנתה ומחזירה לי בכאילו עודף, זה מאוד חמוד, יש עוד משהו שהיא לפעמים אני קוראת לה בשמה , ואז היא אומרת לי אני תינוקי , והיא רוצה שאחבק אותה והיא כאילו בוכה ואני נותת לה מוצץ דמיוני ומטרנה דמיונית, ולמחרת היא חתולי , היא הולכת על ארבע ועושה מיאו ומבקשת חלב.
    הכל טוב ויפה ואני זורמת איתה אני רוצה לציין שהיא עושה הפרדה שאנחנו בחוץ היא עונה בשמה , אבל שההינו אצל הסבתא שבוע שעבר היא קראה לה ואז היא אמרה לי אני חתולי סבתא .
    השאלה שלי האם להמשיך לזרום או בכלל יש כאן איזו בעיה?
    אה לפעמים שאני קוראת לה בבית היא מתעצבנת ואומרת שהיא תינוקי.... דרך אגב היא בת יחידה ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דמיון מפותח אצל ילדה בת שנתיים וחצי - תגובה

סמדר ריינר
    08/01/2012

שלום אורית,
    נשמע לי שאת מודאגת מכך שמאחר והילדה לא הולכת לגן, היא להישאר במצב שלא נמצא במיוחד בקשר עם העובדה שיש מציאות בחוץ שלא משתפת פעולה עם המשחקים שלה. וויתכן שאת צודקת. כשילדים משחקים, זה בסדר לשתף פעולה עם המשחקים שלהם כל עוד ברור לכולם שמדובר במשחק. עם זאת, זה חשוב בשלב כלשהו לתת לה להיפגש עם אנשים ומצבים שלא מבינים את המשחק שלה ולעזור לה להבין שלא תמיד ולא בכל סיטואציה זה מתאים לשחק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו