יעוץ דחוףףף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יעוץ דחוףףף
    תמר
    07/01/2012

שלום הילד שלי בן שנה ושמונה ולפני חודש וחצי נולדה לי בתומאז הילד כל היום בוכה ורוצה להיות על הידיים אך ורק שלי ורוצה רק אותי ומי שפונה אליו כדי לדבר איתו הוא מתחיל לצרוח , להרביץ לעצמו ולדפוק את הראש בדברים והכי גרוע שהוא מרביץ לי ומושך לי בשיער ויש לציין שהוא מקבל יחס חס מאוד מכולם ובפרט ממני.
    הילדה בקושי מקבלת יחס כשהוא באיזור כי אני מפחדת מהתגובה שלו למרות שאני מנסה לשטף אותו בדברים שקשורים אליה כמו: בוא תעזור לאמא להחליף חיתול או להאכיל אותה.
    אני ממש חסרת עונים הוא גם החתיל לקום לי בלילה והוא לא אוכל כלום אני לא יודעת מה עליי לעשות אני כבר ממש בוכה הוא היה ילד רגוע וחברותי וממש ניהיה לי ילד אחר תעזרו ליייי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ דחוףףף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ דחוףףף - תגובה

סמדר ריינר
    08/01/2012

שלום תמר,
    את אכן זקוקה לעזרה כי יש לך כרגע שני תינוקות בבית. הדבר היחיד שאני יכולה להציע לך הו אלבדוק האם את יכולה להשיג עזרה. מישהו מהמשפחה- סבתא , חמות, דודה, אבא או אפיו עזרה של בייביסיטר בתשלום כדי שתוכלי לעמוד בנטל ולהתפנות לכל אחד מהילדים שלך בשקט. מעבר לזה אין לדעתי מה לעשות כרגע כיוון שהילד הוא לא בגיל שמבין והוא עדיין זקוק מאוד לדמות טיפולית צמודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו