מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מכה את עצמואמא09/05/2007
בני בן השנה ו- 8 ח' מכה את עצמו כאשר אנו אוסרים עליו להכות אותנו (אותי ואת אביו) הוא מכה בכדי להשתעשע בלבד לא כי אסרנו עליו משהו ואנחנו מאוד מחמירים בעניין זה ופועלים בדרך של דיבור איתו ומסבירים לו שזה כואב ומעליב ושאצלנו בבית לא מכים ואז הוא מכה את עצמו בפנים - במקרים בהם הוא לא מפסיק אנחנו פשוט מניחים אותו על הרצפה ואומרים לו שאנחנו כועסים ושלא נעים לנו להיות בקרבתו כאשר הוא מכה, וכירג נוכל להמשיך לשחק, זה לא קורה בתדירות גבוהה מדי, לפעמים.האם זה נורמאלי?ומדוע הוא עושה זאת? האם הוא מעניש את עצמו כי אסרנו עליו להכות? אין אצלנו אלימות במשפחה ולא לימדנו אותו להגיב באלימות לאלימות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה נורמלי מכיוון
אני09/05/2007פעוטות בגיל כזה אינם יודעים מספיק להתבטא , אז הדרך שלהם היא במכות.
גם אצלנו בבית אין אלימות לשמחתי , בכל זאת הילדים שלי בגיל זה היו "אלימים"
תמיד כעסתי וננתי את תשומת הלה "לקורבן" כלומר שהראל מרביץ לאחותו אני כועסת עליו , אבל לא עושה עניין יותר מדי , אני פונה להתייחס לאחותו (גם אם קיבלה מכה חלשה) ככה הוא מבין שהתיחסות יתר ממני הוא לא יקבל על כך.
לגבי המכות לעצמו אצלי הוא לא הרביץ לעצמו הוא היה מכניס את הידים לפה עד כמעט הקאה.
בעצת הרופאה התעלמתי למרות שהיה קשה מאוד . עברה שנה מאז ושכחנו שהוא עשה זאת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואלה
אמא09/05/2007הארת את עיניי - תודה לך , גם לי היתה התחושה שזה חלק משלב התפתחות לא הייתי בטוחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחה אם עזרתי , בכל זאת אני מקווה
אני09/05/2007אני נקווה שהפסיכולוגית תענה לך ואשמח לקרוא את תשובתה , אולי היא חושבת אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)