מכה את עצמו

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מכה את עצמו
    אמא
    09/05/2007

בני בן השנה ו- 8 ח' מכה את עצמו כאשר אנו אוסרים עליו להכות אותנו (אותי ואת אביו) הוא מכה בכדי להשתעשע בלבד לא כי אסרנו עליו משהו ואנחנו מאוד מחמירים בעניין זה ופועלים בדרך של דיבור איתו ומסבירים לו שזה כואב ומעליב ושאצלנו בבית לא מכים ואז הוא מכה את עצמו בפנים - במקרים בהם הוא לא מפסיק אנחנו פשוט מניחים אותו על הרצפה ואומרים לו שאנחנו כועסים ושלא נעים לנו להיות בקרבתו כאשר הוא מכה, וכירג נוכל להמשיך לשחק, זה לא קורה בתדירות גבוהה מדי, לפעמים.האם זה נורמאלי?ומדוע הוא עושה זאת? האם הוא מעניש את עצמו כי אסרנו עליו להכות? אין אצלנו אלימות במשפחה ולא לימדנו אותו להגיב באלימות לאלימות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכה את עצמו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה נורמלי מכיוון

אני
    09/05/2007

פעוטות בגיל כזה אינם יודעים מספיק להתבטא , אז הדרך שלהם היא במכות.
    גם אצלנו בבית אין אלימות לשמחתי , בכל זאת הילדים שלי בגיל זה היו "אלימים"
    תמיד כעסתי וננתי את תשומת הלה "לקורבן" כלומר שהראל מרביץ לאחותו אני כועסת עליו , אבל לא עושה עניין יותר מדי , אני פונה להתייחס לאחותו (גם אם קיבלה מכה חלשה) ככה הוא מבין שהתיחסות יתר ממני הוא לא יקבל על כך.
    לגבי המכות לעצמו אצלי הוא לא הרביץ לעצמו הוא היה מכניס את הידים לפה עד כמעט הקאה.
    בעצת הרופאה התעלמתי למרות שהיה קשה מאוד . עברה שנה מאז ושכחנו שהוא עשה זאת.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואלה

אמא
    09/05/2007

הארת את עיניי - תודה לך , גם לי היתה התחושה שזה חלק משלב התפתחות לא הייתי בטוחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחה אם עזרתי , בכל זאת אני מקווה

אני
    09/05/2007

אני נקווה שהפסיכולוגית תענה לך ואשמח לקרוא את תשובתה , אולי היא חושבת אחרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו