ילד בן שלוש שרוצה להיות בת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן שלוש שרוצה להיות בת
    שרית א
    08/01/2012

צריכה עזרה.
    יש לי ילד בן שלוש. בשנה האחרונה הוא כל הזמן רוצה להיות בת. מבקש שיהיה לו שיער ארוך. מבקש להתלבש עם חצאיות. צועק עלינו שנקרא לו בשם של בת ומתעקש שנתייחס אליו כאל בת אמיתית.
    חשוב לציין כי יש לו אחות כבת שבע, מאוד מיוחדת, מופיעה, רוקדת, עושה הצגות לכל הבית. חשבנו שיתכן שהוא מחקה אותה, ולכן הגבלנו את "ההופעות הביתיות". אנחנו נותנים לו המון תשומת לב. מפנים זמן להיות רק איתו, לשחק איתו במשחקים של בנים וכו' וכו'. דבר אינו עוזר. האם הדבר מעיד על סימנים להפרעות בתחום הזהות המינית?
    כמו כן כיצד עלי לנהוג? אני לא רוצה לגרום לו להרגיש רע או להביא את רצונותיו. מצד שני האם בהעדר תגובה - אני לא מעודדת אצלו בלבול??
    אשמח מאוד מאוד מאוד לקבל תשובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן שלוש שרוצה להיות בת - תגובה

סמדר ריינר
    09/01/2012

שלום שרית,
    קודם כל אני ממליצה לכם לא הלגביל את אחותו בגללו, זה לא קשור והיא לא אשמה.
    לגבי השאלה שלכם, אכן יש סיכוי שזה אומר משהו לגבי זהותו המינית, אם כי מוקדם לקבוע סופית. גם אין כאן מצב של העדר תגובה כיוון שהוא תובע ממכם להגיב לכאן או לכאן. אני ממליצה לכם לפנות יעוץ מסודר כדי להמשיך ולהתמודד לגבי ההתלבטויות שעולות ועוד יעלו, לא נראה לי שבמקרה הזה מספיק ייעוץ באינטרנט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו