מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- וותרנותגליה09/01/2012
שלום
יש לי ילדה בת בת 6 ילדה מאוד חברותית הכל בסדר איתה
היום ניגשה אלי הגננת ואמרה לי הבת שלך יש בה משהו מיוחד עזבי שהיא בסדר חכמה והכל אבל יש בה משהו מבפנים היה לה יום הולדת בגן עם עוד ילדה וכניראה היא וויתרה בהמון דברים אז הגננת אמרה שאין את זה להרבה ילדים הוותרנות הזו שמראה על בגרות נפשית ויש לה רגישות כשהיא שומעת מנגינה יפה היא מתרגשת ילדה מיוחדת
אבל אני מעט דואגת וגם אמרתי לגננת שזה גם לא טוב לוותר יותר מדי וגם אמרתי לילדה אם את חושבת שאת צודקת במשהו אל תוותרי -- תעמדי על שלך
האם יש לי סיבה לדאגה שהיא וותרנית כל כך מעבר לזה שזה מראה על בגרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וותרנות - תגובה
סמדר ריינר09/01/2012שלום גליה,
קשה לדעת מהתאור שלך אם היא מוותרת יותר מדי או במידה. מה שלך נראה הרבה לגננת נראה מתאים. זה נכון שותרנות רבה מדי מראה יכולה להראות על בגרות, אבל גם ילד בוגר מדי לגילו, זה לא תמיד בריא. אבל כאמור, קשה להתרשם מהתאור שלך מה באמת המצב, ללא דוגמאות או הכרות עם הילדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוותרנות
גליה10/01/2012אבל מה ללמד אותה על מה לא לוותר ?
אני אמרתי לה שזה בסדר שהיא מוותרת (על משחק שהיא החזיקה קודם או על בחירת סרט בטלויזיה) אבל אם יש משהו שהיא חושבת שזה נכון והיא צודקקת שלא תוותר האם זה בסדר ? ואם לא תני לי טיפים ללמד אותה מתי לא לוותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוותרנות - תגובה
סמדר ריינר11/01/2012שלום גליה,
אני לא חושבת שיש טיפים מתי לוותר, כי גם לוותר כל הזמן על משחק או סרט בטלוויזיה זה לא נכון. אני חושבת שיש להניח לה לעשות מה שהיא מרגישה ולצפות בה במשך תקופה, אם היא מוותרת יותר מדי, כדאי לעודד אותה לוותר פחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)