אב גרוש וילדתו

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אב גרוש וילדתו
    בני
    09/01/2012

שלום רב
    אשמח לקבל עצה
    אני גרוש ויש לי ילדה בת שנה ו 4,יש לי הסדרי ראייה זמניים כרגע דרך הרווחה עד אשר ינתן הסדר קבע.
    כרגע זה בין 2 מפגשים בשבוע עד 3,ללא סופי שבוע [בטענה כי הילדה קטנה מדי]
    בגיל 4 חודשים נוצר נתק ביני לבין ילדתי [לצערי מפרטים כואבים שלא אוכל לחשוף כאן]
    לאחר שכל נושא הגירושין הסתיים התחלנו תהליך דרך הרווחה ובעזת העובדת הסוציאלית להגיע להסכם בנושא הסדרי ראייה שיביעו בעתיד להסדרים קבועים והוגנים.
    כבר כמה חודשים שאני עקבי בפגישות שלי עם הילדה עד כמה שאפשר אם גרושתי לא מבטלת לי מסיבות כאלה ואחרות. אני מתמיד ומשתדל לחזור על דברים ולדבר איתה על אבא.
    בתקופה האחרונה אני לוקח אותה הרבה למשחקים,מתקנים וג'ימבורי וזה בהחלט עשה את העבודה,משתדל לקנות לה דברים לנסות להפתיע אותה.
    אך בפגישה הבאה שלנו היא שוב חוזרת למצב בו היא מתעלמת ממני.
    היא מצד אחד מתעלמת ממני, ומצד שני כשלרגע אני נעלם מהעיניים שלי היא מחפשת אותי.
    ישנם רגעים שהיא מרגישה ממש חופשי וצוחקת איתי,וכשהיא רואה את האמא שלה היא מייד נעצרת קפואה לא מחייכת ויש לה פתאום סלידה ממני
    העובדת הסוציאלית המליצה ודרשה כי שברוב הזמן גרושתי תשאיר אותי לבד עם הילדה על מנת שיבצר חיבור יותר טוב אך היא לא עומדת בזה לצערי הרב
    ואני קצת מיואש ואשמח לקבל עצה או שתיים לגבי מצב כזה
    מה עלי לעשות והאם ההתמדה הזו למרות המצב תוביל למשהו חיובי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אב גרוש וילדתו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אב גרוש וילדתו - תגובה

סמדר ריינר
    09/01/2012

שלום בני,
    אנחנו כמבון לא יכולים לנבא אבל בודאי שחשוב שתהיה עיקבי ותתמיד. עם זאת לא הייתי ממליצה לך במפגשים איתה לחזור על דברים ולדבר איתה הרבה על אבא כמו שאתה מתאר שאתה עושה. ייתכן שמתוך החרדה שלך שהיא תשכח אותך או תתנתק ממך אתה מפעיל עליה לחץ רב בזמן המפגשים. פשוט תשתדל ליהנות יאתה כשאתה פוגש אותה, להציב לה גבולות כנדרש כשיש צורך. וזהו. כל השאר לא תלוי בך, כך שאין טעם לדאוג, רק לעשות כמיטב יכולתך. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו