מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפגת מתח ולחץמירי10/01/2012
יש לי בת מקסימה שחוגגת יום הולדת 3. ובתקופה האחרונה יש במשפחתנו (רק אני והיא מבחירה) המון מתח ולחץ - עסק חדש (משרה שניה מהבית כשהיא ישנה) מכירת וקניית דירה ובקרוב מאד התחלת טיפולים להרחבת המשפחה. הכל קורה בבת אחת (ומכל מיני סיבות אין לי ברירה אלא להמשיך בתוכניות אלו) והלחץ כמובן משפיע עלי.
מאז שהיא נולדה הכייף הכי גדול בשבילי זה לבלות ולהיות איתה, אני משתדלת לא להיות עצבנית ולחוצה לידה. אך אני רואה שגם עליה זה משפיע מאד.
בשבועות האחרונים היא נראית ומתנהגת כאילו היא סוחבת עליה את דאגות כל העולם, מתעוררת מס' פעמים בלילה, רק רוצה במיטה של אימא והמון ללכת לסבתא ולא להיות בבית, היא רוצה שגם אימא תבוא לסבתא (גם אני מרגישה שם יותר רגועה) והתנהגותה השתנתה לרעה (הייתה ילדה מלאך). וכמובן כשהיא לא ישנה טוב גם אני וזה רק מגביר את העייפות והמתח והגלגל מסתובב, אני לא רוצה שהמצב הזה ימשיך אני רוצה לחזור לטוב שהיה.
שאלתי היא האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי להפיג אצלה את המתחים והלחץ בתקופה זו, כך שתחזור לישון והדברים ישתפרו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפגת מתח ולחץ - תגובה
ד''ר שירי שדה שרביט13/01/2012מירי שלום,
את מבחינה נכונה שהילדה שלך מאוד מחוברת אלייך ומבטאת גם אצלה את המצב הרגשי שבו את נמצאת. לכן נראה לי שככל שתוכלי לעזור לעצמך להרגיש יותר הקלה, התאווררות ואופטימיות - בכל דרך שתסייע לך (שיחה עם חברה, בילוי אצל אמך, התייעצות בפורום, יציאה לטיול משפחות בסופ"ש, מפגש עם איש מקצוע וכדומה), כך הדבר יכול לסייע לבתך. כמו כן, מומלץ לשתף את הצוות הטיפולי בגן לגבי המתח שאת רואה בילדה לאחרונה, כדי לבדוק אם יש גורמי מתח נוספים שלא קשורים במתרחש אצלך וגם כדי שהגננות יקדישו לה יותר תשומת לב.
בהצלחה בכל העניינים החדשים והאתגרים שלפנייך,
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)