דמיון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דמיון
    g
    11/01/2012

שלום,
    יש לי ילד בן 5.5 ילד מקסים חכם מאוד( מעבר לגילו) ומקובל בחברה.
    כל פעם שהוא משחק עם חבר/אחות במשחקי דמיוןן הוא בוחר להיות חיה0 פעם כלב שמירה ופעם הסוס שלוקח את האדון וכו..
    האם כזה דבר יכול להעיד על משהוא?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דמיון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דמיון - תגובה

סמדר ריינר
    12/01/2012

שלום לך,
    זה כנראה מעיד על משהו, לא בהכרח רע או טוב, אבל קשה לדעת בלי להבין יותר לאן מתמפתח המשחק ומה המשמעות של הדמויות האלה עבור הילד הספציפי שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

g
    12/01/2012

לגבי הדמויות - זה סתם דוגמא , זה יכול להיות גם חיות אחרות אני מתכוונת אם יש משמעות לגבי הרעיון שילד בוחר להיות חיה ולא המלך או האבא וכו... וזה מגיע מבחירה שלו לא מכפיה שזה מה שהחליטו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה - תגובה

סמדר ריינר
    13/01/2012

שלום לך,
    התשובה שלי היא אותה תשובה. אין משמעות אניברסילית שמתאימה בכל מקרה, זה תלוי בדינמיקה של המשחק ובמשמעות שלו ספיציפית לילד שלכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו