טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי בן בן 4 וחצי בגן. מתחילת השנה אני בקשר עם הגננת לגבי כלליות הנעשה והילד. השבוע הגננת התקשרה אליי ואמרה לי שמתחילת השנה היא לא רואה את בני משתף איתה פעולה. לדוג: לא רוצה להשתתף בהצגה לחנוכה. לא רוצה להיות חזן . אם היא שואלת אותו שאלות ליד הילדים הוא לא עונה ואם כן בלחש. היא טוענת שאני צריכה ללכת לאבחון רגשי. אני מנגד אמרתי לה שגם אני ובעלי היינו כאלה שהיינו קטנים וזה לא מרגש אותי.שאלתי: האם לדעתכם מצבו של בני אינו רגיל ומצריך טיפול רגשי? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום תמר, יכול להיות שהילד שלכם פשוט מרגיש סוג של חרדה חברתית. לא בטוח שזה דורש אבחון ריגשי, אבל כן כדאי לשים לב לזה ואם זה מחמיר או מפריע לו בהשתלבות בגן, כדאי לנסות לעזור לו עם זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד