טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, שמי יעל ואני אמא לילד בן שנתיים וחצי שנמצא במסגרת גן פרטי עד השעה 15:30, ולפעוט בן שנה שנמצא איתי בבית. אני אוספת את בני מהגן בשעה 15:30 ואני לא יודעת איך להעסיק אותו מבלי שישתעמם אחרי שעה - שעתיים. בהתייעצות עם הגננת אני נותנת לו שוקו חם ופרי, שיסתגל חזרה לבית אחרי שעות הפעילות בגן ואז מתחילה לשחק איתו בלגו, בניית מסילת רכבת/ מסלול מכוניות, עבודה בבצק וכו'. עכשיו כשחורף אני לא יוצאת לגינה כך שמאוד קשה לי לעניין אותו במשחקים עד הערב, אז אבא שלו חוזר מהעבודה ומשחק איתו במשחקים שלהם ( מכונית על שלט...) ואח"כ טקס השינה.
אשמח אם תוכלו לייעץ לי איך אוכל לגרום לו לשחק ולהינות בשעות שבין סיום הגן ועד תחילת טקס השינה.
תודה !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אפרת, נשמע י שאת אכן עודה הרבה כיד להעסיק אותו, אפשר הוסיף לזה גם עבודות יצירה ברמה שלו, לאפשר לו להחזיק צבעים לא רעילים כמובן ולקשקש איתם, למצוא בחנויות המתאימות משחקים שמתאימים לגילו, וגם שעה או קצת יותר של טלוויזיה זה בסדר גמור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד