סדר יום לבן שנתיים וחצי לאחר הגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• סדר יום לבן שנתיים וחצי לאחר הגן
    אפרת
    16/01/2012

שלום,
    שמי יעל ואני אמא לילד בן שנתיים וחצי שנמצא במסגרת גן פרטי עד השעה 15:30, ולפעוט בן שנה שנמצא איתי בבית.
    אני אוספת את בני מהגן בשעה 15:30 ואני לא יודעת איך להעסיק אותו מבלי שישתעמם אחרי שעה - שעתיים. בהתייעצות עם הגננת אני נותנת לו שוקו חם ופרי, שיסתגל חזרה לבית אחרי שעות הפעילות בגן ואז מתחילה לשחק איתו בלגו, בניית מסילת רכבת/ מסלול מכוניות, עבודה בבצק וכו'. עכשיו כשחורף אני לא יוצאת לגינה כך שמאוד קשה לי לעניין אותו במשחקים עד הערב, אז אבא שלו חוזר מהעבודה ומשחק איתו במשחקים שלהם ( מכונית על שלט...) ואח"כ טקס השינה.

אשמח אם תוכלו לייעץ לי איך אוכל לגרום לו לשחק ולהינות בשעות שבין סיום הגן ועד תחילת טקס השינה.

תודה !!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סדר יום לבן שנתיים וחצי לאחר הגן - תגובה

סמדר ריינר
    17/01/2012

שלום אפרת,
    נשמע י שאת אכן עודה הרבה כיד להעסיק אותו, אפשר הוסיף לזה גם עבודות יצירה ברמה שלו, לאפשר לו להחזיק צבעים לא רעילים כמובן ולקשקש איתם, למצוא בחנויות המתאימות משחקים שמתאימים לגילו, וגם שעה או קצת יותר של טלוויזיה זה בסדר גמור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו