ילד בן 6

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 6
    שושי שושי
    16/01/2012

היי,
    מערכת היחסים שלי עם משפחתו של בעלי אינה טובה (אמו ואחיותיו של בעלי) זה אומר שאחת לכמה חודשים יש נתק מהם (שלי בלבד, בעלי והילדים הולכים לשם אחת לשבועיים) ואם לא נתק אז כשנפגשים אין הרבה דו שיח ביני לבין האחיות עם האמא עוד מתנהל שיח.
    זו בעיה שקיימת מאז נישואינו והבעיה נובעת בשליטה וההשפעה הרגשית שיש לחמתי וגיסותיי על בעלי. חשוב לציין שבגלל נתק זה בעלי גם לא מוכן להגיע למשפחה שלי למרות ששם מקבלים אותו יפה.
    הבעיה היא עם בני בן ה 6 שגדל לזה (הוא לא רואה ריבים או הרמת קול וכו' אך מתח בינינו קיים וילד בגיל כזה יכול להבין שקורה משהו).
    בתקופה האחרונה הילד שאל כבר מס' פעם מדוע אני לא באה איתם למשפחתו של בעלי וכל פעם נתתי לו תרוץ אחר שיילך בהרגשה טובה אך מדובר כבר בילד גדול שמבין מה קורה סביבו.
    בשבת האחרונה הייתי עם הילדים ביומהולדת מהצד שלי ופתאום בני הגדול התחיל לבדוק בחדר שהיה עם הילדים ללא סיבה ... נראה לי שכבר הגיע הזמן לעשות משהו עם זה רק אני לא יודעת מה.
    האם זה נכון לשתף את הילד במה שקורה (כמובן לא בהכל) ולהסביר לו שאנחנו לא מסתדרות ובתקופה הקרובה הוא יילך לשם עם אביו לבד ?
    חשבתי גם על האפשרות לוותר על עצמי וללכת למען הילד אך זה לא פתרון לטווח ארוך מאחר וניסינו זאת מספר פעמים וזה לא עזר , ברור לי שבשלב מסויים אני אצטרףך ללכת אבל זה צריך להיות עם נתוני פתיחה אחרים ועם הסכמה מסודרת עם בעלי על איך הדברים יתנהלו (כרגע אנחנו במצב שאנחנו נלחמים יחד על החיים המשותפים).
    חשוב לי לציין שהיחסים ביני לבין בעלי מצויינים ואנחנו משפחה מאוד חמה ונותנים הרבה חום ואהבה לילדים והילידם רואים יחסים טובים בינינו.
    מה עושים עם הילד ? אודה לתשובתכם .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 6

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיקון - ילד בן 6

שושי שושי
    16/01/2012

תיקון : כשבני היה בחדר עם הילדים הוא התחיל לבכות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו