מאוד קשה לי עים הגמילה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מאוד קשה לי עים הגמילה
    עדי
    05/02/2008

שלום
    מאוד קשה לי עים הגמילה של בני מחיטולים הוא בן שלוש וחודשיים, הוא גמול רק מיפיפיומיקקי הוא לא . הוא מאוד מפחד מיקקי ואני לא מצליחה לעזור לו . קניתי הפתעות ,צעצועים נתתי לו לצייר, אנחנו כול הזמןמדבריםאיתו על הנושא שצריך לעשותבשירותים או בסיר. קנינו אני ובעלי 5 סירים בחצי שנה האחרונה ,חלקם מנגנים אך הוא בשלו לא מוכן בשום אופן.
    הוא אומר שלסיר יש עיניים וידיים ופה והוא מפחד ליפול מימנו .
    איניני יודעת איך לעזור אני ניסיתי כמה שאני יכולה ואפילו התיעצתי פעם אחתעים יועצת
    חינוכית וזה גם לא עזר . בגן לא תומכיםומיתחילתהשנה הם מבקשים מימני לגמול אותו ובאים אלי בתענותלמה הוא לו גמול ... הםלא מבינים שזה לא תלוי בי וגם לא בו .
    אני רוצה לציין שזה ילד חכם מקסים ובריא לחלוטין .בבקשה תנסו לעזור לי
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאוד קשה לי עים הגמילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה

שושי יעקובי
    05/02/2008

גיל שלוש וקצת הוא גיל שבו לא מעט ילדים עדיין לא גמולים. אחת הסיבות לאיטיות בגמילה היא התופעה שאת מתארת אצל בנך, בעיקר חשש סביב הקקי. יחד עם זאת אם אתם בתהליך גמילה מעל לחצי שנה ונתונים כולכם תחת לחץ אזי אי אפשר להשאיר את המצב כפי שהוא ואני ממליצה לך לפנות לייעוץ מקצועי. בדרך כלל מדובר בתהליך ולא בפגישת יעוץ אחת.
    שושי יעקובי
    פסיכולוגית חינוכית והתפתחותית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו