מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מאוד קשה לי עים הגמילהעדי05/02/2008
שלום
מאוד קשה לי עים הגמילה של בני מחיטולים הוא בן שלוש וחודשיים, הוא גמול רק מיפיפיומיקקי הוא לא . הוא מאוד מפחד מיקקי ואני לא מצליחה לעזור לו . קניתי הפתעות ,צעצועים נתתי לו לצייר, אנחנו כול הזמןמדבריםאיתו על הנושא שצריך לעשותבשירותים או בסיר. קנינו אני ובעלי 5 סירים בחצי שנה האחרונה ,חלקם מנגנים אך הוא בשלו לא מוכן בשום אופן.
הוא אומר שלסיר יש עיניים וידיים ופה והוא מפחד ליפול מימנו .
איניני יודעת איך לעזור אני ניסיתי כמה שאני יכולה ואפילו התיעצתי פעם אחתעים יועצת
חינוכית וזה גם לא עזר . בגן לא תומכיםומיתחילתהשנה הם מבקשים מימני לגמול אותו ובאים אלי בתענותלמה הוא לו גמול ... הםלא מבינים שזה לא תלוי בי וגם לא בו .
אני רוצה לציין שזה ילד חכם מקסים ובריא לחלוטין .בבקשה תנסו לעזור לי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה
שושי יעקובי05/02/2008גיל שלוש וקצת הוא גיל שבו לא מעט ילדים עדיין לא גמולים. אחת הסיבות לאיטיות בגמילה היא התופעה שאת מתארת אצל בנך, בעיקר חשש סביב הקקי. יחד עם זאת אם אתם בתהליך גמילה מעל לחצי שנה ונתונים כולכם תחת לחץ אזי אי אפשר להשאיר את המצב כפי שהוא ואני ממליצה לך לפנות לייעוץ מקצועי. בדרך כלל מדובר בתהליך ולא בפגישת יעוץ אחת.
שושי יעקובי
פסיכולוגית חינוכית והתפתחותית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)