ילד עצבני...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד עצבני...
    סיוון
    22/01/2012

שלום רב ,
    בני בן שבע וחצי עצבני מאוד. כל דבר קטן "מדליק" אותו . מילה קטנה או מעשה לא ראוי.

אני רואה את ניסיונותיו להתאפק ולא להתפרץ כפי שקורה, לדברי המורה, בבית הספר ולא בבית...אך אני מרגישה שאוצר בתוכו כעס רב שלעיתים לא מצליח לפרוק אותו. ישנם מצבים שהילד אומר לי שאינו יכול להרגע ושהוא עצבני מאוד. לאחרונה סובל מכאבי ראש שהרופאים מייחסים את זה לעצביו. חשוב לי לציין שמדובר בילד מצטיין בלימודים ואהוד מביחנה חברתית.מה ניתן לעשות האם מומלץ לגשת לטיפול כלשהוא ? אומנות או משהוא בסגנון ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד עצבני...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תנסי להציע לו חיבוק שסופרים עד 100

מ
    22/01/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד עצבני... - תגובה

סמדר ריינר
    23/01/2012

שלום לך,
    אכן חשוב לבדוק מהו הכעס שהילד אוצר בתוכו, ובהחלט יש מקום לפנות לטיפול. זה יכול להיות טיפול לבואמנות או טיפול אצל פסיכולוג או פסיכותרפיסט שעובד עם ילדים, בכל מקרה טיפול בילדים בגילאים האה נעשה באמצעים של משחק ויצירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו