משבר היתנהגות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• משבר היתנהגות
    הנרי
    22/01/2012

שלום!
    בהמשך לשאלה הקודמת, הבת הגדולה שלי שהיא בת 7 וחצי לומדת בכיתה ב" .
    על פניו ילדה חכמה מאוד ,פקחית ,תלמידה מעולה , וילדה מאד מקובלת מבחינה חברתית.
    (דיווח של המורה מאספת מורים האחרונה.) ומאוד בוגרת לגילה.
    לפני שבוע במפגש קצר מאד עם אמה . ולדעתי לא ממצא כלל מדברי ביתי הגדולה.
    לפתע חל שינוי דרסטי פתאום מסרבת לעשות מערכת בזמן ,לעשות שיעורים,מה שבעבר
    הלא רחוק בכלל לא היה אופציה מבחינתה.
    יש גם עניין של בדיקת גבולות מסרבת כמעט לכל דבר שני מבקש או אומר שבעבר לא היה כמעט קיים ,לא חוששת לומר לי לא ,להתחצף וכ"ו.
    אני משתדל להיות עם הבנות מה שיותר מכורך הנסיבות ולתת להן את מלא צומת הלב הן בשיעורים והן בפעילויות כהלה ואחרות.
    ותמיד מדגיש להן שבכל מצב עכשיוי ועתידי לא משנה מה היה אמא ואבא תמיד אוהבים את שניהן.
    אנא עזרתכם.
    לבת הגדולה שלי יש בסוף החודש מבחן שני באיתור מחוננים, חבל לי לפספס אותה.

בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משבר היתנהגות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משבר היתנהגות - תגובה

סמדר ריינר
    23/01/2012

שלום הנרי,
    טבעי שגם בתך הגדולה תעבור משבר עקב הגירושים. המחוננות פחות חשובה כרגע, עם כל הכבוד, יותר חשוב המצב הנפשי שלה. חשוב היות בשבילה כמה שניתן אך בהחלט להציב גבולות . טבעי שתהיה ירידה בלימודים, לא צריך להתרגש מזה, זה לא אומר שאתה מפספס את הבת שלך, זה אומר שאלה החיים ויש עליות וירידות וסביר להניח שזה יעבור כאשר כל המשפחה תסתגל למצב החדש, אך זה צפוי לקחת עוד זמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה סמדר

הנרי
    23/01/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו