מרד אכילה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מרד אכילה
    מירב
    22/01/2012

שלום, בתי בגן חובה ונמצאת בצהרון. עד לפני כשבוע וחצי לא היו בעיות מיוחדות. לפני כשבועיים סיפרה לי אחת האימהות, בנוכחות הבת שלי, כי הילד שלה לא אוהב כלום מלבד שניצל, ולכן היא הזמינה לו מנה מיוחדת-כל יום שניצל. מאז הבת שלי טוענת שהיא לא אוהבת את האוכל ומבקשת שאזמין לה גם מנ מיוחדת - קציצות- מנה שאינה קיימת עוד בתפריט הצהרון.
    לפני כשבוע הילדה סיפרה לי שאחת הסייעות צועקת עליה וכועסת שתאכל. דיברתי עם הסייעות וביקשתי שלא יכריחו אותה לאכול, ומצידי שלא תאכל בכלל מנה בשרית. המטרה שלי היתה לא לעשות עניין מנושא האוכל, מתוך מחשבה שאם לא נשאל אותה ולא נעיר לה כלום, היא תחזור לאכול. אך מאז, קרה ההיפך, היא הפסיקה לאכול בכלל, ואינה אוכלת אף את התוספות כגון אורז וירק. בעצם עושה בצהרון שביתת אוכל.
    שאלתי, איך לנהוג? האם להמשיך במדיניות ההבלגה או לנקוט בגישה אחרת - ואם כן איזו גישה?
    אציין שהילדה רזה וקטנת מידות ונמצאת באחוזון 1 !!!

תודה מראש,
    מירב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרד אכילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרד אכילה - תגובה

סמדר ריינר
    23/01/2012

שלום מירב,
    הסיפור שאת מתארת נראה לי חורג מעניין הצהרון, ויכול להיות שהשניצל של הילד האחר היה טריגר שלו או שהיה טריגר נוסף אך כרגע יש כאן עניין יותר עמוק ששווה ללכת לבדוק אותו עם איש מקצוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו