אוננות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אוננות
    מליה
    23/01/2012

שלום ,
    במשפחתנו 3 ילדים. בני הבכור בכיתה ה ובני האמצעי בכיתה א לפעמים בשעת השינה נכנסים לאותה מיטה ורואים יחדיו טלוויזה אתמול נכנסתי לחדרו של הבכור וראיתי שהם מכסים את עצמם בסמיכה משכתי את הסמיכה וראיתי הם אוננו אחד לשני.
    כעסתי , ביקשתי מהקטן ללכת לחדרו ולפני זה הסברתי שכול אחד יכול לגעת באיבר האישי שלו בחדרו ואף אחד מהם לא נוגע באיבר האישי של השני.
    דיברתי עם בני הקטן הוא פרץ בבכי והבהרתי לו שהמעשה לא יאה. באותו אופן דיברתי עם הגדול והסברתי לו שגם אם הקטן ביקש את המשחק הנ"ל הוא הבוגר והוא אמור לדעת שזה מעשה אסור השתמשתי גם במילים של התנהגות סוטית ואף פדופילית. סגרתי את הטלווזיות והם הלכו לישון. אני מאוד כועסת על שניהם וגם מודאגת. ידוע לי שיש גיל שהם מגלים את האוננות אך לבצע פעולה משותפת בנושא די זיעזעה אותי
    אשמח להמלצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוננות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוננות - תגובה

סמדר ריינר
    25/01/2012

שלום מליה,
    אני חושבת שחשוב שתנסי להירגע, תגובתך הייתה חרדה מאוד וכועסת, ואני יכולה להבין אותך אבל אני לא חושבת שהיא עזרה לילדים.
    חשוב שתיפני לייעוץ מצקועי בהקדם, כדי לברר יותר לעומק, איך התחילה הסיטואציה הזו, ממה היא נובעת, מהיכן קיבלו הילדים את הרעיון הזה ועוד כל מיני דברים שחשוב להבין כדי לדעת איך לטפל בעניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו