מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה קורה לי? ולפעוט המקסים שלי?אמא23/01/2012
שלום רב
אני אם לפעוט מקסים בן שנה ו-4 חודשים.
אני מטפלת בו בבית עד עכשיו, הוא אינו נמצא במסגרת
בזמן האחרון אני מרגישה שהוא פחות אוהב אותי, הוא כבר לא בוכה כשאני יוצאת מהבית, כשהוא רואה את סבא וסבתא שלו הוא מתלהב ומושיט להם ידיים, זה מעצבן אותי מאוד, אני מרגישה כאילו אני כבר לא קיימת בשבילו כשיש אנשים אחרים לידו.
הוא מתלהב כשהוא רואה אנשים אחרים למרות שאני מטפלת בו כל הזמן הזה, הוא לא אמור לרצות רק אליי? למה הוא רוצה לאנשים אחרים? אני מטפלת בו במסירות רבה ואבא שלו, בעלי, הולך לעבודה בבוקר וחוזר בערב, כשהוא נמצא בבית בערב והבן שלי רואה שהוא יוצא לזרוק זבל או משהו הוא מתחיל לצרוח, הוא נמצא עם אמא שלו אז ממה הוא נלחץ? אני לא מספיק טובה בשבילו? אני באמת מטפלת בו בצורה מושלמת, אנחנו משחקים, יוצאים לטיול ביחד, צוחקים ועושים הכל, זה כבר לא נעים לו להיות איתי?
בימים האחרונים כל הנושא הזה גרם לי להיות חסרת סבלנות ועצובה, אני ממש עצובה מזה ונראה לי שהוא מרגיש שאני עצובה, אני מרגישה כאילו הוא כבר לא אוהב אותי, אני אמא שלו!!! למה זה קורה לי? ולו? חוסר הסבלנות הזה שלי יכול לגרום לו נזק?
אשמח לתשובה דחוף אני ממש מודאגת.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים בפורום?
אמא25/01/2012אשמח לקבל תשובה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קורה לי? ולפעוט המקסים שלי? - תגובה
סמדר ריינר26/01/2012שלום לך,
התשובה ששאלתך היא לא, הוא לא אמור לרצות רק אותך. אמא שרוצה שהילד שלה יאהב רק אותה בעצם משדרת לו מסר שלא יצא לעולם וזה מסר שמעכב לו את ההתפתחות. טוב מאוד שהבן שלך אוהב עוד דמויות, זה לא על חשבון האהבה אלייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)