טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
צהריים טובים, בני בן שנתיים, ילד מקסים ומאוד מפותח ונוח. יש לו העדפה מאוד ברורה לאבא שלו מולי. התופעה היתה קיימת תמיד וזה היה נראה משהו טבעי ( כי הוא פחות עם האבא, ומתגעגע ..), אבל לאחרונה המצב רק מחמיר. הוא לא מוכן לתת לי להתקרב, הוא לא רוצה שאני אשחק איתו, אשכיב אותו לישון או כל פעולה אחרת - רק אבא. כמו כן כשאבא לו זמין הוא מעדיף סבתות חברים שכנים וכל אחד אחר על פני אמא שלו. כאמא אני זו שיותר נמצאת איתו, דואגת לו ומטפלת בו, אבל העיניין הופך לבלתי אפשרי. אני גם בהריון חודש שמיני והחששות שלי רק גדלות עם כל יום שעובר שאולי זו תגובה של הריון ושזה נזק בלתי הפיך למצב הנפשי של הילד. כמובן שהמצב גם משפיע עמוקות עלי ועל מצבי הרוח שלי ועל ההריון. האם זה משהו שנורמאלי לגיל הזה ולמצב הקיים? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היום בגיל 4 וחצי הוא יודע טוב מאוד במי לבחור :-) יש לו העדפה ברורה אליי. וגם אני "נעלבתי" ולא הבנתי איך כל היום אני סביבו והוא מעדיף את אבא.... תני לזמן לעשות את שלו, אני בטוחה שזה ישתנה או יתאזן .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד