טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
נכדתי בת שנתיים וחצי כשאני באה לקחת אותה מהגן פעם בשבוע או כשאני הולכת אליהם הביתה היא מקבלת אותנו בכעס צועקת די לכי מפה ולא רוצה שאגע בה. אני סבתא משקיעה , משחקת אוהבת ואני מעמידה גבולות בלי כעס כשהיא עושה משהו לא מקובלו יש לציין שאת הסבא היא מאד אוהבת
מה לעשות כשהיא מתנהגת כך?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רבקה, אין שום דבר שאת צריכה או יכולה לעשות. מדובר בתינוקת בת שנתיים וחצי, וסביר להניח שזה יעבור לה. לא הייתי מתרגשת מזה, ממשיכה להיות סבתא משקיעה ומשתדלת לא להעלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד