גמילה מחיתולים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גמילה מחיתולים
    זיו
    05/02/2008

שלום
    בני בן השלוש וחודשיים גמול מפיפי לחלוטין הבעיה עם קקי. כאשר יש לו קקי הוא הולך הצידה עושה במכנסיים ולאחר מכן חוזר לעיסוקיו מבלי שהקקי מפריע לו. הוא אינו אומר כי עשה קקי וכאשר אני שואלת אם עשה הוא עונה בשלילה לעיתים אני צריכה להכריח אותו להחליף ( במקרים שהוא באמצע משחק- לדוגמא) בתאוריה הוא יודע ואומר כי קקי עושים בשירותים או בסיר ואינו מביע פחד מהישיבה על האסלה.
    מה לעשות? איך לנהוג? אנחנו די מיואשים
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מחיתולים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אגב מדובר ב"סבתא אמא"

נטלי
    05/02/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשיים בגמילה

שושי יעקובי
    06/02/2008

הילד שלך נמצא כעת במהלך הגמילה. הוא שולט באופן חלקי. הוא מבין את הכללים וער לציפיות. כשהוא עושה את צרכיו הוא הולך הצידה, ער למתרחש בגופו. ההתעלמות שמתרחשת אחר-כך היא סימן לקונפליקט ולמבוכה שלו עם מה שקורה. אני מציעה לך לנסות ולשים לב לרמזים הגופניים וההתנהגותיים שלו ובאותם רגעים לעודד אותו לגשת לשירותים, יחד אתך, לעודד ולחזק אפילו סתם נסיונות לשבת על האסלה או הסיר גם אם אחר-כך יקום ויעשה את צרכיו במקום אחר. עצם המאמץ מצידו ראוי לחיזוק וזה יבנה בתוכו את הקישור בין ישיבה בשירותים לבין התחושה הגופנית שמקדימה עשיית צרכים.
    בהצלחה
    שושי יעקובי
    פסיכולוגית חינוכית והתפתחותית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו