בכי ללא סיבה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בכי ללא סיבה
    לנה
    29/01/2012

שלום. ילדה שלי בת 5, לעתים קרובות חולמת חלומות רעים, כמו שהיא אומרת,כמעט אף פעם לא זוכרת על מה חלמה,לפעמים מתחילה לבכות ולא יכולה להסביר למה, אומרת שלא יודעת למה היא בוכה,לפני שנה וחצי, התגרשנו עם אביה,אבל הילדה אף פעם לא שאלה שאלות על זה. מה זה יכול להיות הבכי שלה ללא סיבה? האם יש להתייחס לזה בחשיבות רבה וללכת לפסיכולוג ילדים?תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בכי ללא סיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בכי ללא סיבה - תגובה

סמדר ריינר
    30/01/2012

שלום לנה,
    אם הילדה שלא שאלה שאלות על הגירושין זה מעורר סימן שאלה. יכול הליות שיה אחשה שזה נושא שאת לא ששה לדבר עליו? כדאי לפתוח את הנושא ביוזמתך ובכך לשדר לילדה שאפשר לדבר גם על דברים קשים בבית. כשהיא תרגיש כך, נדמה לי שיתברר שלבכי יש סיבות ועכשיו כשאפשר לדבר עליהן נהיה יותר קל. לא בטוח שהסיבות הן הגירושין דווקא אלא כל מיני דברים שהיא מרגישה שאולי אי אפשר לדבר עליהם, כדי לא להדאיג אותך למשל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסמדר ריינר

לנה
    30/01/2012

סמדר שלום, תודה שענית על השאלה שלי,
    רציתי רק להגיד שילדה שלי די פתוחה ואנחנו מדברים על כל נושא, היא תמיד מספרת מה טוב לה,מה הדברים בגן שמפריעים לה, כלומר היא יודעת שהיא יכולה להגיד כל דבר ולדבר עליו,כך זה נהוג אצלינו בבית,אני תמיד מקשיבה לה.הנושא של גירושין לא עלה אף פעם, כי אף פעם היא לא שאלה על זה.פשוט קיבלה את זה.לכן הבכי ללא סיבה מאוד מדאיג אותי שהיא לא יכולה להסביר לי למה.תודה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסמדר ריינר - תגובה

סמדר ריינר
    30/01/2012

שלום לנה,
    לא סביר שנושא הגירושן לא עלה סתם כך. הוא בטוח מעסיק אותה, לכן אני מציעה לך לפתוח איתה את הנושא ביוזמתך ויכול היות שזה גם יעזור לנושא הבכי בלילה. אפשרות נוספת היא לדובב אותה בצורה עקיפה למשל דרך ציור ומשחק, (למשל לשאול אות האם הייתה פייה שיכולה להגשים 3 משאלות איזה משאלות הייתה בוחרת). אם עדיין את לא מבינה מה קורה, אפשר לשקול פנייה לטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו